Raport, personalmöte och mer V.I.P

Todiloo. Idag har jag varit ganska effektiv. Förmiddagen vart lite seg, åtminstone vad gäller rapportskrivande, däremot är lyan ren och fin *fniss*...Men på eftermiddagen (och efter god lunch med Ida) kom jag igång och skrev så mycket att jag fick huvudvärk. Innan jag sprang iväg på personalmötet (som började klockan 19.00 och slutade 21.15, som jag fick förmånen att delta vid, så mötte jag upp Ida & Fanny vid Gina Tricot som (liksom Cubus igår) hade V.I.P-kväll. Jag lovar på heder och samvete att det inte blir någon mer klädshopping för mig den här månaden men jag hade faktiskt bestämt mig för att köpa en till såndär oversize-tröja. Jag och oversize-tröjan som jag inhandlade förra veckan kom väldigt bra överens och eftersom den var så billig så satsade jag nu på en till, fast en grå.


Så fin och mysig den är!


Och så vart det detta gammelrosa baslinnet. Sånna kan man aldrg få för många av!


Dessutom passar ju gammelrsoa och grått helt grymt bra tillsammans :-)

Det var 20% på hela sortimentet. Det är ju alltid bra när man kan fynda lite :-)

Nyss är jag alltså hemkommen från personalmötet där jag kände mig mest som en...åskådare. Och för tillfället känner jag mig lite smått förvirrad.

Menmen. Ska filura på lite frågor som jag kan ställa til min handledare imorgon så att jag kan plocka med även denna biten i rapporten.


Så här har jag sett ut idag för övrigt. Min nya lila sjal, och min vita top/tunika med svarta leggins. Dogge ville vara med på dagens bild och han har på sig samma päls som alltid...Och så var även den 28 oktober till ända. Hoppas du har haft en bra dag min vän!

Godnatt, sov så gott!
RSS 2.0