Resultatet.



Resultatet av ren ångest och panik. LIA-rapport nummer fem. Den allra sista.

Om tolv dagar tar jag examen och är färdigutbildad butikschef. Det känns sjukt. För ett år sedan sprang jag runt och var orolig för hur jag skulle fixa det här. Som vanligt...Piglet du vet. Jag har ju fixat det, jag har fått bra betyg på alla uppgifter hittills. 

Nu springer jag runt och är orolig över rapporten du ser på bild. Jag tycker inte att jag har kunnat printa ner mina tankar. Jag som bara brukar låta orden flöda och fingarna brinna. Jag har suttit och stirrat på vårat dumma uppgiftspapper, jag har stirrat på det blinkade tecknet på datorn där markören visar var man ska skriva...

Jag har på riktigt suttit framför datorn och svettats. Men nu kan jag inte göra något mer, jag har gjort så gott jag kan. Imorgon är det lilla jag som åker till huvudkontoret. Jag tror att det fanns en mening förra veckan när alla tåg var inställda. Imorgon kan jag nämligen åka upp och bara vara, suga åt mig kunskap och ta in information som enbart är för mitt eget lärandes skull. Inget jag behöver skriva ner för att omformulera till en rapport. Jag kan helt enkelt bara släppa rapporten...

Skönt!

Igår var vi förresten hemma hos världens bästa Sara Andreas & söta Stefanie. Vi kollade på sista "Stieg Larsson-filmen" och sen vart det melodifestivalen. Hejja Anna!!!! :-)

Värsta myspyset och så skönt att bara vara lite :-)...Tack fina vänner för en härlig kväll!

Nu ska jag röjja upp lite här hemma. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så pausar jag livet lite grann när jag har något "jobbigt" framför mig...och här hemma ser det mer ut som en svinstia än ett hem...så dags att trycka på play igen. Nu kör vi :-)

Och bloggen är förhoppningsvis tillbaka. Förlåt fina du för att jag inte har uppdaterat. Och tack för att du har tålamod med mig :-)



RSS 2.0