Millie fyra månader, snart fem.


Ditt älskade skratt, det kom till slut och hjärtat svämmar över när det bubblar ur dig...mestadels kommer det när vi kittlar dig på sidan av magen, så du kan ju gissa vad vi gör så ofta vi kan ❤️. Du är fyra månader nu...snart fem faktiskt och det har dröjt alldeles för länge för din mamma att knåpa ihop det här inlägget. Mycket har hunnit hända de här två månaderna och varje dag med dig känns som en gåva och är fantastiskt rolig. Du utvecklas hela tiden. 

Du är fortfarande väldigt bestämd, och vet precis vad du vill. Till exempel talar du tydligt om när du är mätt och inte vill äta mer genom att spotta ut ersättningen. Ja, för det har vi fått börja med nu den här veckan eftersom du hade tappat lite för mycket mot din egen kurva. Så nu både ammar vi och ger flaska vilket du tar bra och du tycker det är kul att få testa nytt. Och på tal om det så är det också väldigt spännande med smakisar. Blåbär är favoriten :). 

Mums med smakisar!

Du har lärt dig att rulla från rygg till mage också och första vändningen gjorde du den 2 juni. Du greppar efter leksaker, människokinder, kläder, snutten och ja, allt som går att smaka på helt enkelt och du har blivit lite kär i Kalle på Kalles-kaviar-tuben. Fina färger som lockar...


Nu drar du dig också upp från liggande till sittande till stående (självklart med hjälp av mamma eller pappa) och det är lite favoritlek på dagarna att få träna på det. Häromdagen började du till och med göra små gå-rörelser så nu lär du väl träna på det till du kan det också ;)...envis som du är.Och så flyttar du ju på dig. Mamma vet att hon la dig i mitten på babygymmet men efter en stund låg du som på bilden och småflinade, haha. Du har haft din första strand-dag, firat din första midsommar, lunchat ute med mamma och pappa och upptäckt tjusningen med klockor och smycken. Konstigt vore väl annars med en riktig Ur-&-Penna till mor. 

Vi har börjat föräldra-och-baby-grupp också. Roligt att träffa andra föräldrar med barn i samma ålder som du, det tycker både dina föräldrar och du. Träffarna har varit tre gånger hittills, vi har fått testa babymassage vilket du tyckte var härligt, men roligast var det att prata med de andra bebisarna...det ska bli kul att fortsätta till hösten, roligt! 


Du sover fortfarande hela nätter, somnar vid 23-tiden och vaknar tidigast 08.00. Rekordet är 10 timmars sträcksömn, natten till idag. Vi är verkligen bortskämda så snäll bebis som du är, älskade barn. 

Igår, den 23 juni, var vi på BVC för vägning, mätning och vaccin igen. Nu väger du 5440 g och är 62,2 cm lång...du smyger dig verkligen upp men det ska bli spännande att se om ersättningen/tillägget sätter lite fart på vikten. Huvudsaken är att du mår bra och utvecklas som du ska. Vaccineringen gick toppen, du var så duktig! 


Älskade Millie! Alla dessa starka känslor som du får oss att känna. Senast igår tittade jag på dig och blev tårögd av glädje. Minnen från när du kom till världen blandat med lite vemod över att tiden går så himla snabbt, stolthet över att du är så stark, duktig, fin, snäll,och underbar. Du har gett oss en helt ny värld, du är vårt universum. 

❤️


Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0