Typ "wooow..."

Idag var vi i skolan till typ tio på förmiddagen. Sen skulle vi ut i butiker och kolla första intrycket, kundvarv m.m. och så skulle vi fråga vad deras affärsidé va och om den stämde med det intryck man fick av butiken. Mucho spännande och roligt!

Käkade lunch med min grupp och så fixade vi presentationen inför morgondagen. Mailade precis iväg den till Sandra så att hon kan pilla lite med layouten!

När vi var klara gick jag en runda på stan. Sprang så klart in på jobbet och sa hej. Idag var det J & E som jobbade.Har kännt ändra fram tills idag att det är ungefär som att man lär sig men ändå inte i skolan. Man blir matad med en massa tips, ideér och kunskap men det har ändå kännts som att inget har fastnat trots bra tentaresultat (jag vet att jag är konstig!)...men så när jag satt där på jobbet och det kom upp praktiska exempel i det verkliga jobblivet så kom jag direkt in i tänket på allt man har fått lära sig de senaste månaderna. En ganska häftig känsla! Typ..."wooow...det har gått in!"

Tycker det ska bli jätteroligt att jobba i sommar och upptäcka hur mycket man kan använda sig av :-)...haha.

Nu ska jag kila iväg till Sandra med familj. Tar en promenad dit. Hoppar över träningen idag och tar promenaden som dagens motion!

Hoppas ni har en fin dag!

Mitt alterego är i farten.

Gokväll.

Vill bara kika in här och tacka för en trevlig dag. Torsdag som känns som lördag är alltid bra. Man har ju tre lediga dagar till eftersom det är Kristi himmelfärd idag. Härligt.

Jag tog ut lite sovmorgon i morses. Tyckte jag var värd det. Verkligen värd! Öppnade nämligen min mail igårkväll och hade redan fått tentaresultatet. Som ni vet kände jag mig inte direkt lyckad när jag klev ut från tentasalen igår. Förbannade mig själv och tyckte minsann att jag kunde pluggat lite hårdare. Skulle blivit glad om jag fick G eller en poäng över. Fick mindre hjärtklappning när jag klickade på öppna-mail-knappen. Döm om min förvåning när det i mailet stod "Grattis! Bra jobbat gruppen, VG på företagsekonomitentan!"

Och inte nog med det. Jag och en till i klassen hade dessutom prickat in alla rätt! 

Alla rätt liksom!

Har själv inte fattat det än. Men till skillnad från föra tentan tänker jag inte skicka ett mail till min lärare & fråga om han verkligen har räknat rätt. Jag tänker ta åt mig glädjen över att jag faktiskt kan det här. 

Härligt pass idag!

Åh vilket härligt gångpass det var idag! Körde totalt slut på mig själv och sen gick jag & la mig på massagesängen. En kvart vart det och nu känner jag mig helt mör i kroppen!

Har precis duschat men bestämde mig att förlänga min tisdags-spa-kväll genom att låta inpackningen sitta i lite längre. Läste på Linda Bloms blogg att man ska ha den i håret minst trettio minuter, så ja...jag får väl prova det då *fniss*...Hon är ju trots allt utbildad frisör och har otroligt fint (äkta!) hår själv :-)

Jag vill också ha långt hår och har faktiskt tagit tag i det där på riktigt. Jag är superförsiktig med hur ofta jag tvättar håret, använder så sällan jag kan hårfön och plattång och har i skyddsprodukter alla gånger. Beställde också hem en ny inpackning från eleven.se som antagligen dimper ner i min brevlåda i morgon. Den ska hjälpa till att få håret att växa.Ny inpackning. Ska bli kul att testa!


Slängde självklart med en "Fat balm" från eyeko. Har haft minty förut, men den var slut så jag fick ta en strawberry istället, men det gör inte så mycket för då kan man använda den som rouge också. Smidigt va?

 
Eyeko Fat balm. Toppen tycker jag!


Snart börjar min favoritserie, "The mentalist" - så jag ska ta tag i mina stackars ögonbryn. De ska bli lite slimmade och få lite färg *fniss*...

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0