Fix you.


When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep

Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste

Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face and I
Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

- Coldplay

Altanhäng och klädhögar.

Vinter till sommar över en natt typ. Våren verkade hoppa över i år. Så fantastiskt härligt väder...jag och Millsan har hängt ute på altanen hela dagen idag också 😊. Ja, förutom Millies förmiddagsnap då...den fick hon ta inomhus. Jag tog min i solstolen 😁.Hatten fick vi med i ett litet klädpaket vi fick köpa av Robin och Hanna häromdagen, toppen är den! Och på tal om klädpaket så fick jag tag i ett STOOORT sådant på köp/byt/sälj igår...över 50 plagg i storlek 86 för bara 600:-...jättefina kläder i bra kvalitet och jättefint skick. Så nöjd man blir! 

Älskar min min på bilden 😂...säger antagligen "vaaaart är Milliiiiieeee???" Haha. Ja, där är alltså klädhögen...och Millie 😊. 

Nu på kvällen har Stefans föräldrar med vovvar och syster med sambo varit här. Och Mankan också. God mat blev det! 

Imorgon är det dags för babysim...och komma ikapp med lite städ, tvätt och handling som har fått vänta den här veckan när vi umgåtts med nära & kära istället...Kosläpp i Arbrå!


Sitter i solen på altanen och njuter. Millie sover och...haha...vaknade preciiiiis när jag skrev det där! 

Well, hon brukar vilja vakna till en liten stund så snart säger hon nog till på skarpen...då är det bäst att man lyder 😉...men innan dess hinner jag slänga upp gårdagens bilder från kosläppet vi åkte iväg på. Inte vilket kosläpp som helst, nej, för äntligen tog vi oss upp till min syster med familj i Arbrå utanför Bollnäs! Vi körde en liten "the Italian way" (som vi så fint kallar våra spontantrippar efter vår spontansemester i Italien för ett par år sen, kan berätta i ett annat inlägg!) och drog iväg klockan 15 på eftermiddagen i onsdags (när vi bestämde oss för att åka) och överraskade alla utom Jenny som vi var tvungna att ringa och "tigga" sovplats hos 😁...stannade över dagen igår och kom hem sent igårkväll. Millie har suttit på en hästrygg för första gången...Stefan också! 😁 Och vi alla tre har sett ett kosläpp för första gången (nästan pinsamt att erkänna att en liten lanttös som jag som dessutom har en bond-syster aldrig hade sett ett kosläpp...men ja, det är sant!)

Mysig miniresa hursomhelst och jätteroligt att se kosläppet! Och såklart träffa hela underbara Arbrå-familjen! 

Här kommer lite bilder från gårdagen... nu ska jag plocka upp minibossen, dra på mig träningsbrallorna och ge mig ut på en springtur! Ikväll väntar myskväll med Michelle medans grabbarna är på lagfest.Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0