Tröttmössa och sjuk Millie.

Måndag! Ny vecka! Invigde vecka 47 med lite härligt jobb 😊...Sovit mindre bra inatt. Millie är sjuk och då blir det ju alltid lite mer orolig sömn/vakna flera gånger per natt. Hon har åkt på jordens förkylning igen med samma retsamma hostningar som jag hade efter min halsfluss. Hoppas hon slipper flussen bara!

När jag kom hem idag invigde vi nya grytan vi fick av mamma och pappa. Gjorde storkok på spagetti och köttfärssås. Grytan funkade prima. Är så roligt att få och samla på sig ordentliga köksredskap. Det blir så mycket roligare att laga mat då 😊.

Hoppas att du har haft en bra start på veckan. Det blir natti för mig nu. Tröttmössa!

Bjussar på en wefie som Millsan tog häromdagen 😂

Stjärnor och kvalitetstid.

Gokväll från Älgspåret! Första advent och vi har haft en så mysig helg! Välbehövlig energiladdning efter ett par intensiva veckor. Har rekryterat en nu "Urpa" till teamet också 😊. Älskar att sitta i intervjuer och den här omgången hade jag flera stjärnor som kom och levererade, roligt med engagerade och motiverade människor. Det skapar energi 😊.

Var (som nämnt i tidigare inlägg) med om min första black friday "bakom kassan" också (förra året var jag ju föräldraledig och missade hypen 😉) men wow vilket drag! Så roligt!

Helt enkelt en fantastiskt kul vecka på jobbet som dessutom innehöll besök från Ayad (våran ägare) och på fredagen studsade även rc och försäljningschef in med en påse gottgott och massa energi. Har jag nämnt att jag har ett roligt jobb? 😁

Igår blev det en lugn hemmadag. Adventsstädade lite och på kvällen åkte vi hem till Millies farmor och farfar. Idag har vi haft kvalitetstid mes varandra (första gången sen 2013 som vi är lediga tillsammans på första advent) och sen har vi adventsfikat med kära vänner och efter det jagat ny adventabelysning till kök och sovrum. Har ju som sagt kärat ner mig i en jättefin stjärna från ellos så allt jag ser jämför jag med den och inget står sig såklart i konkurrensen 😉.

Avslutade dagen med kvällsfika framför "Love actually" men blev för trötta och såg bara halv, så nu är det sovdags.

Hoppas sin helg har varit toppen!

Stjärna
Julpuss av liten häst 😉
Var choklad och favoritfilmen 😍⭐️

Black friday.

Black friday - vilken hit! 😁. Sjukt rolig dag på jobbet! Försmak på julhandeln minsann! 😊 Middag på greken och chips framför idol. Inte mycket kraft kvar i tant Joy idag.:,och lillgumman på bilden var rätt trött hon också. Somnade i bilen och sen på mig i soffan. Mysigt! (Jag powernapade så jag skulle orka se idol 😁) nu: sängdags.

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0