Sista.

Wooohoooo. Jag har haft min allra sista redovisning! Känns så himlans bra!

Nu är det bara 10 dagar kvar. Nedräkningen har verkligen börjat!

Eftersom jag hade min redovisning idag så kan jag väl inte påstå att jag är direkt sugen på att knalla till skolan imorgon. Jag har haft fem LIA-redovisningar totalt. Jag har varit på varenda redovisning, jag har opponerat på varje arbete jag har fått tillskickat. Jag har fått en enda rapport opponerad.

En enda.

När jag borde fått fem, minst. Eller tio eftersom varje rapport går ut till två stycken i klassen.

Det känns så jävla tragiskt att vi går en hel klass och utbildar oss till butikschefer och så är mer än hälften så oengagerade att det vore nog med hälften av hälften. Idag var vi 13 stycken av 30.

Usch. Jag har försökt att inte bry mig men idag kändes det så himlans tråkigt, jag hade väl hoppats på att åtminstone få lite åsikter på den sista rapporten. Tummen ner för det.


Hursom så säger ju alltid Lasse, Thorbjörn och Claes vad de tycker och jag fick ett bra omdöme. Och sen är ju den delen av klassen som är engagerad och på plats alltid på och ger spontana omdömen och det är alltid roligt. Idag fick jag till exempel höra att jag hade utvecklats jättemycket och att det verkligen märks skillnad om man jämför min första redovisning med den här sista. Att jag är mer säker och att jag inte ser lika rädd ut, haha...

Jag märker inte skillnaden själv riktigt, mer än att hjätat slår lite lugnare. Jag kan tänka mer klart och får inte panik. Det är otroligt skönt!

Nu ska jag bara sitta i soffan & slappa. Jag är helt slut. Har suttit och lyssnat på redovisningar från 8.30 till 17.15...lite drygt 45 minuters lunch och inga raster mer än två snabba bensträck och två koppar kaffe på hela dagen. Jag fuskade faktiskt till det med Mc Donalds nu för jag orkade verkligen inte laga mat. Simon jobbar också så det hade bara blivit ännu tråkigare att laga maten och äta den...helt ensam.

Jahopp. Hoppas du har haft en toppenbra dag!

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0