Glammig lördag.

Skön dag! Startade den med att ta morgonen med Millie. Stefan, som spenderade kvällen på fotbollsfest, fick lite sovmorgon 😊.  


När Stefan vaknat så fick han mysa med Millie. Jag tog en långpromenad med Michelle. Vi passade på att lägga upp en träningsplan för hösten. Vi tänker ge oss på ett lopp till våren så nu gäller det att vi kommer igång!  

Har annars bara varit hemma idag. Pysslat ute, klippt gräset...sista gången för i år! Fortsätter imorgon om vi hinner...det är ju annars dags för veckans höjdpunkt, babysim🐬. 

Avslutade dagen med pizza och ett par "Lyxfällan"-avsnitt. Glammig lördag 😉 

Hoppas allt är fint med dig! 

❤️


Pappas dag.

Min kära mamma var betydligt piggare idag så vi hoppade in i bilen allihopa och for mot Strängnäs (alla utom Stefan som skulle jobba och tog våran bil åt motsatt håll) Idag var dagen D. Dags för pappa att få sin dom gällande ryggen och möjlighet till operation. Svaret var väl inte alls vad vi hade hoppats på men nu fick han i varje fall en ordentlig behandlingsplan och förhoppningsvis med hjälp av den en bättre rygg och mindre smärta. 

Det var inte bara dagen D för pappa. Hans födelsedag är det också så vi startade dagen med att lämna fram en present från Millie. En bärbar mobilladdare 😊. 

Sen som sagt in i bilen, mot ryggkliniken. Framme i Strängnäs fikade vi på ett ställe som hette Grassagården. Supermysigt ställe, toppensrvice och fin miljö. Väl värt ett besök! Och på väg hm stannade vi till vid Fabriken i Sparreholm. Milliekläder Mestadels i påsen som följde med, men även ett par fynd till mig och Stefan :). 

Sen blev det bara hem och vända för att inta middag inne på kolgrillen i stan. Jättegott, jättemätt! 

Jag och mamma 💕

Stefan och Millie 💕

Pappa, ett år äldre 😊. Testar Millies present...

Mamma lånade ett av mina favorit-armband idag 😊

En härlig dag med lite mindre roliga besked...men vi har varandra... Och jag har inte varit lika trött och hängig som igår. Skönt! 


Imorgon är en ny dag.

Om jag kunde få väcka henne. Bara lite grann. Snooza i nacken, kittlas lite så att det bubblar av skratt om henne...pussa på den lilla, lilla, näsan och titta henne djupt i ögonen och få den där kontakten. På kvällarna saknar jag henne. Fastän hon sover bara tre meter ifrån mig. Det är då jag vill väcka henne.

Men så vet jag att imorgon är en ny dag. Då får man åter mötas av det där leendet som får varenda litet bekymmer i hela världen att försvinna. 

Och imorgon är verkligen en ny dag. Idag blev tråkig och ledsam. Mamma fick en släng av sin kristallsjuka och har mått pyton hela dagen. Vi blev nog alla lite låga. Stefan har jobbat och Millie har inte heller varit lika piggelin som hon brukar. 

En annan dag ❤️. 

En promenad fick vi till i varje fall. Tvingar ut mig själv...speciellt nu när vi haft uppehåll på löpningen jag och Michelle. Måste röra på mig annars känner jag mig som en liten överjäst bulldeg. Frisk luft och dagsljus gör susen för kropp och knopp 😊

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0