Julen 2014.

Hektiska och mysiga dagar har kommit och gått. Har haft en otroligt rolig december på jobbet och nu en riktigt mysig julafton och julhelg tillsammans med både Stefans familj och min mamma och pappa <3. Juldagen jäste vi på renspåret med världens bästa vänner och vårt gudbarn. Tänk att nästa år är vårt lilla troll med också :)...
Jag, Prince Charming och magen.
En av julkransarna vi fick av mamma & pappa...tillsammans med frysen fullproppad och en jättefin ljusslinga, tack älskade ni! <3

Mamma kollar fejjan :)
Suddig bild men ville få med klanen Larsson & Co. också :D.

Tack alla inblandade för en mysig och rolig helg! 

Pussokram 


En liten bit i taget.

Vi är hemma hos bästaste vännerna och "barnvaktar"...barnet sover, så det är ju inget supersvårt uppdrag direkt, hehe. Gick ner och tittade till honom precis för att se så han andades :)... 

I den här delen av graviditeten börjar jag verkligen förstå...eller, rättare sagt ta in, storheten i att bli mamma. När jag lätt la handen på hans mage för att känna efter att han andades så gick det upp för mig att sekunderna innan man lägger handen där så hinner både hjärna och hjärta gå igenom det värsta som kan hända...och så kommer det nog vara föralltid nu...den där mamma-oron. 

Du får förstå mig rätt här. Självklart har jag hela tiden förstått storheten. Men...det är så otroligt och fantastiskt stort...och den här biten med att ha nerverna lite utanpå...jag tror att både hjärta och själ måste ta en liten bit i taget för att mäkta med <3. 


Blir mycket babbel om vårt lilla troll och känslor runt det hela...man kan ju inte låta bli, hihi. 

Mycket på jobbet nu...det här är den bästa tiden på året när man jobbar inom handels...Plockar varor och springer fram och tillbaka för att hinna ge alla kunder den bästa servicen, fixar och donar som alltid...Tar "smällen" när jag kommer hem, placerad i soffan med fötterna högt och trött som en liten gnu. Men...som sagt, roligaste tiden på året ;)

Hoppas allt är fint med dig! 

Pussokram 

Bättre sent än aldrig.

Jag verkar ha svårt för detta med varannan dag...hehe. Söndag och tredje advent. Jag har inte gått upp ännu, ligger och drar mig. Funderar på att ta ett bad eller göra en adventsljusstake? Det sistnämnda är egentligen lite sent. Men bättre sent än aldrig. Vi har ju allt hemma :). 

I fredags var jag och min fina vän på julkonsert i St. Nicolai kyrka. Fantastisk kyrka och fin julkonsert, även om det var liiite för klassisk musik för min smak. 

Igår firade vi lucia med mys framför tvn. Var inte riktigt så ambitiös så att man klev upp vid sju...tur att SVT play finns. 
Tände en brasa, mumsade adventsfika och njöt av buffarna i magen. Men allra mest njöt jag av att jag och Prince Charming hade en helt ledig dag tillsammans <3. 

Hoppas allt är fantastiskt bra med dig! 

Pussokram  

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0