Mysig dag!

Idag träffade vi lilla Cornelia för första gången. Två dagar gammal. Så fantastiskt fin! Och det var vad som hände häromdagen och som jag skulle berätta om en annan dag ❤️, våra fina vänner har fått en liten dotter! Millie har fått en till bästa kompis och vi har fått äran att bli Gudföräldrar även åt detta lilla underverk! ❤️ Känner oss verkligen hedrade. 

Stefan överraskade med att vara ledig idag. Otroligt längesen som vi var lediga och  inte hade något alls inplanerat. Vi startade med frukost hos Mankan och Susanna och sen hängde vi där med hela familjen ett litet tag 😊. Väldigt härlig dag och en fin solskenspromenad fick vi till. Lånade med oss den nyblivna storebrodern ut. Försökte fånga Millies och Jasons idyll-spanande-på-granen på bild. Gick sådär 😉. 

Den här blöjvagnen fick Cornelia av oss, roligt att pyssla ihop! 

Nu ska vi kolla på ett varit av "Jessica Jones". Serie på Netflix som vi började kolla på igår...verkar helt ok! 

 

C.

Tjugoåttonde december, en dag att minnas ❤️. Varför ska jag berätta om en annan dag...nu kommer dagen i bilder.

Vackra barn! Kul att se sig själv i kameraläget på telefonen. Trött mamma gömmer sig i bakgrunden. 


Vi tog en eftermiddagspromenad. Millie har sovit dåligt hela veckan men idag har hon tagit igen rejält. 11.00-14-tiden och sen en sväng runt 16 då vi var ute på promenaden. En timme till sov hon alltså medan jag lyssnade på minfavoritpod - träningspoddden, och spatserade Kisäng runt. Härligt med snön tycker jag! 


Hemma igen och vi körde på myseftermiddag. På kvällen hämtade Stefan oss och det blev middag på OT:s i stan med familjen Larsson. 

Lilla damen som är den absolut bästa tjeje i världen ❤️

Nu på kvällen har vi pysslat, visar imorgon! 

 

Hemma.

Hejsan! 

Borta bäst men hemma är allt rätt bra det också! 😉 Stort tack till mina kära föräldrar som ordnade en toppenmysig jul trots vattenskadat köksgolv och storflytt alldeles nyligen...och allt annat som varit denna höst och vinter! ❤️ 

Och såklart stort tack för alla fina klappar! 

Nu är vi alltså hemma igen. Vi samlade ihop våra kära grannar och bjöd på lite julfika, härligt avslut på julhelgen. 

Nu ska vi sussa. Imorgon kliver vi in på årets sista vecka. Jösses vad fort tiden går! För ett år sen var jag i v 35...minns att jag kände mig trött och sliten. Och fötterna var så svullna! 


Ja, så här såg de alltså ut. En vecka efter hade jag åkt på vinterkräksjukan så då torkades väl kroppen ut kan jag tro och fötterna återgick till det normala 😉.

Som sagt, tiden bara springer. Känns som om det var igår men Millie fyller snart ett år! 

Viktigt att fånga dagen! Och det ska jag göra med hjälp av en av klapparna vi fick av mamma & pappa;

Det ska bli spännande att se vad denna populära bok kan bidra med till att få varje dag att räknas. Jag behöver verkligen träna på att leva just nu och oroa mig mindre ❤️. 

Hoppas allt är fint med dig! 

❤️

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0