Lappsjuka och mysig jul.

Julhelgen 2016 blev kort och full med vattkoppor och magsjuka. Lite lappsjuka har vi nog åkt på också efter att ha varit isolerade här hemma sen i fredags 😉. Men sån tur att vi inte åkte på allt sista veckan inna jul (hur lite jag än vill vara ifrån mitt jobb under mellandagsrean så är det nog snäppet värre för mitt U&P-hjärta sista veckan innan jul...då vill jag verkligen inte missa trycket som är 😁...


Hursomhelst hade vi en väldigt mysig julafton! Vi tre, vattkopporna, Kalle anka, klappar och lite julmat ❤️. 


Tomten hade lämnat klapp i strumpan.
Jag fick glittriga vantar. Millie fick en klocka 😊
Gissa vem som pyntat granen? 😉
Nyfiken 😊
❤️
Julbord i all sin enkelhet.
Sist men inte minst och som egentligen inte har något alls med våran jul att göra (men hittade bilden i mitt fotoalbum)...här är bästa läppbalsamet! Smakar mint, räcker länge och jag tappar aldrig bort det som jag gör med alla små tuber och lypsyl. Finns på Ur & Penn för ynka 39:-!

Helgen.

Fantastiskt fin helg med massor av mys, kvalitetstid och skratt. Igår ett kallt och regnigt Kolmården men supermysigt! Idag lussebullebak och julkonsert i Stigtomta kyrka. Känns som att vi myser igen all den tiden som tidigare år pga av olika saker inte har funnits. Det är SÅ skön känsla att ha tiden tillsammans.

Tack alla inblandade ❤️

❤️
Burr. Kallt!
På väg mot lycka ❤️
Bamses dunderhonungsbrukar. Hon såg likadan ut hela tiden tills vi drog i ratten och snurrade rejält. Så skrattade hon gott 😁. När vi frågade efteråt om det var kul svarade hon kort och gott "näe!" Hahaha
Hemmagjorda (!) farmors köttbullar.
Kalops och godaste glöggen jag någonsin druckit!
❤️
Dags för julkonsert 😍⭐️💎❤️
Moi. Prince charming fick inte vara med på bild 😁

Fredag

Idag kom mina kära föräldrar hit 😊 så när jag hade slutat jobba så gick vi och åt mat på sushi yama. Millie käkade misosoppan och fick ris och kött från min och Stefans mat. Har kommit underfund med att vi lika gärna kan spola ner pengar för hennes mat annars, för alla andra gånger vi beställt in något åt henne från barnmenyer så tar hon två tuggor och sen inget mer, fler som har det så? Haha.

Well...det var gott. Vi blev alla mätta. Köpte med oss fredagsmys och följde Idolfinalen här hemma.

Nu ska jag sova. Imorgon väntar en spännande dag!

Mums!
Fick en tomteingång av mormor och morfar 😊 💕

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0