Rimligt?

Idag blev det en joggingrunda på 2,8 km igen. Minsann! Två gånger på en och samma vecka, det har väl inte hänt sen...sist. När Millie hade varit i magen i 14 veckor tror jag. Då la jag av springandet, kände att jag bara ville ta det lugnt. Om det blir syskon i framtiden vill jag testa att hålla igång träningen lite bättre. Well...skön tur idag. Fantastiskt väder, lite tyngre känsla i kroppen än häromdagen men tio sekunder snabbare. Jo, jag räknar sekunder för jag räknar alla framsteg. Mitt delmål är att springa rundan på 20 min. Mitt stora mål är att springa den på 15 min. Rimligt? 

Idag har jag och Millie städat. Eller hon har haft ett par rejäla sovstunder så jag passade på. 

Och så vart det grillat till middag. Mumsfillibaba

Mellan sovstunder och mat blev det lekstuga. Millie gillar att ligga i babygymmet så länge jag är i närheten och visar mig...leker tittut, hoppar upp och ner framför henne som en liten groda, gör roliga ljud eller ligger på golvet och leker med alla leksaker tillsammans med henne...eller kittlas...då skrattar hon så att hon kiknar. Men sen gillar hon fortfarande att spana in sig själv i spegeln eller kameran. Idag plockade jag fram just kameran och ställde den i selfieläge så att jag såg att vi verkligen skulle fastna på bild, hehe...och ja, Millie blir helt till sig, haha..,att det kan vara sååå roligt!

❤️


Hoppas du har haft en härlig dag! 


Mysig dag.

Hejhej! Idag i korta drag:

- nya rutinerna funkar prima! Lite rastlös och svårsövd dam igårkväll vaknade pigg som en mört vid 7.30 i morse. Hurra!

- Vi åkte med in till stan i morse. Stefan skulle jobba...Jag och Millie tog en liten shoppingtur. Det här med köpstopp funkar inte på mig. Jag blir som ett barn som ska trotsa och göra tvärtemot. 

Lite smått och gott. Mest till Millie, bland annat dundersköna Pyjamaser. Och lite till mig blev det 😊. Jane hade på sig en supersnygg kofta idag och som jag blev kär i. Kilade in på Åhléns, hittade den nedsatt med 70% nu så jag slog till! 

- Passade på att luncha med Stefan innan vi mötte upp Mankan, Susanna och Jason för att överraska Tommy på födelsedagen. Jättemysigt och god fika fick vi. Millie var lite övertrött efter att knappt ha sovit alls (hon är van vid 2-3 h mitt på dagen) men det gick bra ändå. Lite extra "gnällig" (räknas inte som gnäll för hon är så oförskämt snäll hela tiden så vi är alldeles bortskämda!)...

- vi har bytt till sittdelen på vagnen. Hurra! Millie trivdes och jag tycker hittills att den är väldigt smidig att ha & göra med. 

Premiärtur i sittdelen. 

Avslutade dagen med storhandling och pizza hos our deers. Mysig dag! Tack alla inblandade! 

Hur har din dag varit? 

 ❤️

Vemod och kärlek.

Kollade tillbaka på gamla bilder i mobilen, från när Millie var en månad. Det stack till lite i hjärtat. Tiden har gått så himla fort. Jag förstår verkligen min mamma, som säger att det är en fröjd att se sina barn växa upp, se de utvecklas, skapa minnen tillsammans och dela deras dagar. Men det är också en enorm sorg, en sorg över att den lilla personen som en gång var, som en gång lärde sig krypa, gå, prata...den lilla människan finns inte kvar, kommer inte tillbaka. Det låter kanske sorgligt att sörja, men jag förstår verkligen känslan hon pratar om. En ödmjukhet till livet, en känsla av vemod över tiden som inte verkar ha någon förmåga att vänta lite. En kluven känsla för man är ju samtidigt så nyfiken på vad det ska bli av denna lilla kloka, starka, fina tjej. Den lilla, lilla, bebisen som låg och jollrade på sin filt för bara fyra månader sen är ju en helt annan liten människa idag, som är mer med, vaken, uppmärksam, gosig, förstående...och ännu mer älskvärd och älskad. Trodde inte det var möjligt att älska en så liten människa på detta enorma sätt ❤️. 

Och det är så otroligt viktigt att ta tillvara på just nu. Idag. Fånga dagen. Make each day count. Jag har varit noga med det sedan Millie kom. Jag får påminna mig ofta men jag gör det och känner mig glad över att jag har lärt mig att varva ner och just leva i nuet. Jag stressar inte upp mig över småsaker eller lite damm i hörnen längre. Pussar en extra gång på Millie och njuter av att just hon är vår fina dotter och att jag fått äran att vara hennes mamma. 

❤️

Idag har det för övrigt varit en helt vanlig söndag. Lite bastumöte (bastuklubb på G här i Kisäng, hurra!)...fika med Tobbe och Michelle...lite gräsklippning och sen middag hemma hos Tobbe och Michelle. En Tobbe och Michelle-dag kanske man kan säga? Haha. Stefan har jobbat. 

Jag och Michelle tog en joggingrunda också...årsbästa på 21.36 på lilla rundan (2,7 km)...har som mål att klara den på 15 min...så jag kämpar vidare men vi var jäkligt duktiga idag. Jag gillar att ha joggingsällskap. Dels gillar jag att pusha andra till att orka liiiite till, dels gillar jag att slippa springa själv. Tror att det ska hoppa ut en varulvsbjörn från skogen om jag är ensam på en kvällsrunda, haha. 

❤️

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0