Lugn dag.

Jag nös fyra gånger igårkväll och efter det blev jag tokigt förkyld. Bara så där liksom. Morgondagens inbokade kalas för goa Maja har fått bokas av och jag och Millie snörvlar ikapp. Hon verkar lite piggare så det är ju skönt i varje fall. Hoppas mitt försvinner snabbt också. 

Millie med sin mormor innan de åkte vidare idag 💕. 

En lugn fredag i övrigt. Idol och ett avsnitt Modus blev det. Stefan jobbar imorgon och söndag så helgen lär ju vara fortsatt lugn...

Vad ska du hitta på? 

Tre år.

Idag har vi bott i vårt lilla slott i tre år. Snabbt har det gått, mycket har vi lärt oss och mycket ska vi lära oss. Jag tycker mer och mer om att bo här för varje dag som går ❤️. 


Åkte en sväng till Norrköping idag. Köpte ett äppelträd till Millie (present från hennes moster Suz med familj) och fick toppenbra hjälp att välja träd och bra info vad vi skulle tänka på vid plantering, beskärning osv. Älskar bra service 😊. 
Fikade på Lindahls inne på Ingelsta, spanade in ett par snygga skor på Din sko. Köpte ej, duktig jag är va? Men jag har storlek 37 om tomten läser 😉. Åkte sen hem och mötte upp dagens stora överraskning. Min mamma och pappa kom hit en sväng med sin nya husbil. Mysigt! Invigde den med ost, kex och lite vin 😊. 

Tre generationer 🎀

Daddy cool 😊

Mysig dag helt enkelt! Stefan har varit ledig idag också och det är alltid så himla mysigt att spendera extra tid tillsammans 🌸. 

❤️
Jag ska måla hela världen lilla mamma.

Stefan har varit ledig idag eftersom det är hans jobbhelg nu till helgen...jag och Millie skulle som sagt fart iväg på sista babyrytmiken men lilla hjärtat vaknade täppt och hängig efter en till halvdan natt...så vi stannade hemma och kurerade. Hon sov länge på sin förmiddagsnap och när hon vaknat begav vi oss till our Deers för fika. Stefan och Mankan begav sig sedan för att hämta blocket-fynd nummer...kanske sju (?) i ordningen. Lovar att visa när jag piffat till det! 

Under tiden ordnade Millie med sitt första konstverk. Placerades i ansiktet på sig själv så inramning uteblir. 

Jag ska måla hela världen lilla mamma...ja, om du bara visste...att för mig så är du verkligen hela världen ❤️. 

Medans de hämtade skåpet skulle de också passa på att köpa äppelträd som Millie fick av sin ena moster i välkommen-till-världen-present. Äppelträd slutsålda. Hade haft utförsäljning för några veckor sen. Jag som trodde det var högsäsong nu?! Vi får försöka ordna detta imorgon på nåt sätt. Stockholm borde det ju finnas i? 

Hejhej på er...

försökte busa fram lite skratt, svårflörtad dam emellanåt 🙈🙊. 

Avslutade dagen med körövning och lite Bachelor och Modus. Följer du nån tv-serie nu? 

❤️

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0