En vecka förbi.

En vecka sen sist tror jag allt! Ibland bloggar jag på bra och ibland går tiden alldeles för fort för att jag ska hinna med 😉. Hoppas du har överseende med det och tycker om mig ändå 😁. Lämnar en tuff men rolig vecka bakom mig. Utbildning i Stockholm i tisdags (vilket innebär tiiidig morgon och hemma först vid 20...) hade  inventering på onsdagen vilket innebär lika tidig morgon och ännu senare kväll. Grymt bra teamwork underlättade inventeringen, är så stolt över mina stjärnor ⭐. Kände mig förvånansvärt pigg under torsdagen och fredagen men nu i helgen har jag fått vila ikapp. 


Någon träning har jag inte fått till alls. Tänker inte ha dåligt samvete för det 😉men tänker se till att skapa lite mer balans nu framöver. Kliver in på ett nytt tio-veckors-program från och med nästa vecka...nu är det dags att klara milen på 56 minuter. Ska bli roligt! 

Stefan har jobbat hela helgen och jag och Millie har bara varit hemma. Igår hade vi bästaste vännerna här, vi åt grillat och skulle ha spelkväll men lilla C ville inte somna så vi fick skjuta fram spelkvällen till en annan gång...men mysigt hade vi! 

Idag har det varit fixarsöndag. Nästan helt klara med stora hallen där nere och i veckan slänger vi upp våra gamla garderober på blocket. Ska bli så skönt med lite mer utrymme i sovrummet och betydligt enklare vardag iochmed nya lösningen i "storhallen" som jag döpt rummet som Gud glömde till 😁. 

Hur har din vecka och helg varit? 

Första middagen med "Linas" blev apelsinkyckling! Väl godkänd! Så kul att få hem detta igen 🙏🏼
Millsan gillade apelsinerna! 😁
Min kära Jen och jag på utbildning i Sthlm. Älskar mitt jobb och tycker det är så roligt att träffa alla "Urpor" 😊
Nya naglar har jag fått också. Bästa Patricia, är alltid lika nöjd! 😊 ⭐
Min lilla hjälpreda...och chef, haha. Strax innan denna bilden satt hon på knä framför diskmaskinen när hon skulle lägga i diskmedlet. Hon beordrade mig att göra samma sak. Behöver nog prata med henne om det här med coachande ledarskap 😉...peka med hela handen hjälper inte alltid 😁.
Vi har fått en osttjuv i huset också 😉...ser ut som bestämda tuggor så jag misstänker ovan nämnda chef 😉
Dagens skörd ingefärashot. Hade missat att det skulle vara 200 G ingefära och mosade ner 800 G....hahaha! Det var bara att göra väldigt mycket mer än tänkt...
Kvällspysslet blev denna hylla som flyttades från väggen i storhallen till väggen i köket. Väldigt nöjd. Känns som den hittade hem! Så får vi se hur mycket vi kommer piffa om på hyllan och hur länge blomman får leva 😉

En dag vid sjön.

Söndag som är en måndag och ny vecka. Skön dag som tillbringats nere vid sjön. Korvgrillning stod på agendan och farbror Christer anslöt. Roligt! Millie var jätteduktig, grillade sin egen korv och hjälpte till att hålla igång elden genom att slänga på pinnar...och annat smått och gott, haha. Älskade barn, så snäll hela tiden! Älskar att hjälpa till, delar med sig av sånt hon har till andra, ska visa hur man gör saker, ska hjälpa en upp om man sitter ner o.s.v. Kanske är jag lite partisk, men hon är världens bästa barn! 😁


Utöver korvgrillning så  har vi umgåtts med Michelle, städat och tagit emot första leveransen på flera år från Linas matkasse, så kul! Äntligen lite ny inspiration när det är dags för vardagsmatlagning. 

Påskhelgen är alltså officiellt slut...det kan hända att jag har påskhelg i mitt godisskåp resten av veckan 😉. Imorgon är det dags för jobb igen. Jag åker till Sthlm för utbildning, ska bli roligt! Resten av veckan kommer bestå av inventering och annat mysigt, schemaläggning bland annat. Gillar verkligen skiftningarna i mitt jobb 😊...Ingen dag är den andra lik! Trivs du med ditt jobb? Om du inte jobbar, trivdes du med där du jobbade senast? Vad gör du nu istället? 😊 

Bjussar på lite bilder från dagen och önskar dig en fin vecka! 


Söndagslunk.

Jag har inte riktigt fått till saker så som jag hade tänkt den här helgen. Ojojoj vad jag hade planerat att komma ikapp med allt som släpade efter här hemma. Har helt uppenbart varit lite för trött för det och har istället prioriterat vila, tagit dagen som den kommit och lagt tid och energi på det finaste jag har - Millie ❤. (Städningen finns tyvärr kvar imorgon 😉 #sätterprestationsprinsessanpåplats) 
Idag har vi målat 😊 (och badat läääänge och sen sovit ett par timmar både hon och jag.)
Vattenfärg! Så roligt att måla i handen och trycka på pappret "de tittlas mamma! Hihihi!" ❤
Dagens skörd 😊.
När Stefan slutat jobba åkte vi till Oxelösund igen. Millies har umgåtts lite extra med sina kusiner och hon tycker det är sååå spännande med deras lilla marsvin Svartis. Hon är så mån om alla små djur, t.o.m spindlarna vill hon ta hand om här hemma 😊 (på bilden är förresten en galet god annanaskaka som Marcus flickvän bakat! 🍍)

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0