I Millies takt ❤️

Idag har vi spenderat dagen i Söderköping. Tanken var att åka till Smultronstället men vi var alldeles för hungriga på lunch när vi kom dit så vi hamnade på Göta Källare (åt middag där förra året och var lika nöjda då som nu). Träffade på härliga människor från Nyköping också. Fantastiskt roligt när folk är lite "osvenska" och är sociala över borden på lunchen tycker jag. Mitt mål i år ska vara att inte vara blyg 😁 (säger jag som känner mig allmänt socialt missanpassad efter att ha hängt hemma i 1,5 år 😁)

Well. Det blev ingen glass alls idag men däremot en väldans trevlig dag som avslutades med fotboll efter att vi hade varit i hamnen här i stan, kollat på fordonsträffen och träffat Millies farmor och farfar.

Jag älskar sånna här dagar. När vi går åt det hållet vi känner för. Stannar där det är mysigt. Strosar i Millies takt. Upptäcker världen tillsammans med henne. ❤️

Liten smitare 😁
Små mysiga fik längs kanalen 😊
❤️
❤️
Pratar med kråkan 😊
Klättra. Klättra. Klättra.
Springa. Springa. Springa. (Synd att denna resturangen hade stängt i år 😞. Mysig med jättegod räksallad!)
Vi har jätteroligt! Eller?! 😂
❤️
Det här var SÅ mysigt! Fyra st hängmattor stod uppställda i en park. Där hängde vi en stund 😊.
På väg hem igen 😊. Med upptäckarprinsessan 👸
🌸

Livet.

Jo men ungefär hundra år sedan sist va? Tappade inspirationen helt och kände att jag behövde en liten restart. Ingen blogglust har jag haft och jag har nog också känt att vardagen inte har varit helt rolig och då blir det ju inte heller så mycket varesig roligt eller "av värde" att skriva om.

Missförstå mig rätt, älskar vardagen hemma med Millie och den har självklart ett jättestort värde för mig men Stefan har jobbat mycket vilket gjort det svårt att få balans och då är det lätt att känna sig tagen för given. Jag har kommit på att jag t.o.m tar mig själv för given och då blir det ju tokigt.

Well. Att konversera, prata, kommunicera, babbla, säga det man tror är självklart, (eller inte bara tro att den man lever med är tankeläsare 😉)...det räcker långt! Jag trodde att vi var bra på att prata men det är först när man börjar prataprata som man upptäcker hur kass man har varit på det. Haha.

Nog om det. Gladare, piggare och roligare...så känns livet nu och det känns så skönt!

Ja, livet ja, vilken fart det har egentligen. Märks otroligt tydligt när man får barn. Sedan jag bloggade senast så har Millie lärt sig en himlans massa nya saker...bland annat att vrida på ugnen. Och att skälla på mig när jag "skäller" på henne. Hon pratar som aldrig förr. Helt osammanhängande men hon är helt bombsäker på att alla, precis alla, förstår vad hon säger 😉. Klok, underbar och snäll. En fantastisk liten människa som jag är så otroligt stolt över. Mitt fina barn ❤️.

Jag tänkte försöka återuppta mitt bloggande, OM min blogglust stannar kvar (jag vill ju inte ge dig falska förhoppningar 😁). Just nu fick jag lite inspiration till att skriva och då är det ju lika bra att passa på!

Hoppas du har det bra och att du har haft en fin midsommar. Vi firade med kära vänner ❤️.

Millie och jag 🌸

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0