Träningsvecka nummer fyra.

Har både varit motiverad och omotiverad den här veckan. Känner inte riktigt igen mig själv i att vara omotiverad så här "tidigt" i en målprocess. Borde vara som mest taggad nu men om sanningen ska fram har tröskeln varit rätt hög till varenda pass jag gjort. Men bara fram till att jag kört igång mitt pass. Några minuter in så tänker jag alltid "lika bra att ge järnet nu när jag ändå står här..." hahaha. Ibland undrar jag hur frisk jag är som dividerar med mig själv på det där viset, men så lyssnar jag ju på träningspodden och har hört att Jessica Almenäs också "pratar med sig själv" så då är vi ju åtminstone två stycken 😉. 

 
Har haft en helt ok vecka på träningsfronten. Har gjort mina tre pass som jag ju har lovat mig själv att göra och följer programmet för milen bra. Korta intervaller på CT:n i tisdags och på onsdagen blev det faktiskt mitt första löppass utomhus någonsin under vinterhalvåret. Nöjd även om jag var livrädd för att halka, haha. Hade bästa Susanna med mig annars hade jag inte vågat springa ute. 
 
I lördags blev det veckans långpass, även det på CT:n. Kändes som poletten föll ner vad gäller fem-minuters-metoden (läs mer om den i "stora löparboken gör kvinnor"), hittade rätt känsla och rätt sätt att pusha mig själv och fick ett riktigt endorfinrus som höll i sig hela dagen. Kul! 
 
Den här veckan nådde jag också ett litet delmål - att ha tränat tre ggr/vecka i fyra veckor. Grattis till mig. Nu får jag belöna mig 😊. 
 
 
Dags att lägga planeringen för veckans pass innan det är läggdags.
 
Efter lördagens pass 😊 👋
Sid and Sue 😁 (ser alltid ut som Sid i "ice age" på bild 😂
 

En söndag.

Prince charming har jobbat. Jag och Millsan har roat oss på bästa sätt. Vilat, kollat på babblarna och rensat kylen. När Stefan kom hem lagade vi mat så att vi slipper det i veckan, skönt! 


På onsdag fyller Millie 2 år (jag vet! Tiden!) och på fredag blir jag 31. Om jag har lite panik över att Millie redan är två år så undrar jag hur mamma och pappa känner över min ålder, haha. 

Uttråkad Millie :)
Rensad kyl. Undvek en före-bild.
Infört lite nya rutiner här hemma. Gillar inte att behöva dricka morgonkaffe utan mjölk. Har hänt några gånger senaste tiden. Slut på det nu.
Storkok. Millie är duktig på att hjälpa till 😊

Var vaksam!

Gokväll! 


Måndag, ny vecka, nya möjligheter. 

En lugn men samtidigt inte lugn dag på jobbet. Var med om ett bedrägeriförsök där de körde "växlingstricket" och försökte fiffla åt sig pengar medan de började krångla med växeln de fick tillbaka. Så kära vänner som jobbar butik, var vaksam! Fann mig snabbt och fick de att förstå att de var avslöjade så lyckades få tillbaka pengarna de hunnit ta. Så jäkla skickliga så man blir mörkrädd. På nån minut hade de lyckats gömma 500:- 😱. Blir så förbannad! 

Handlade med Michelle på vägen hem och sen har det inte varit någon särskilt effektiv kväll. Middag, nattning, soffa... och så har jag gjort mina affirmationer i "Olgas utmaning", faktiskt lite stolt över att jag håller i den utmaningen och märker skillnad på mitt sätt att tänka/vara/träna. Roligt! 

Hoppas du har haft en fin dag! 


Mål och belöningar ⭐️
Haha, gårdagens försök att inviga julklappen från Millies Gudfamilj 😂...
❤️

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0