Fantastic four.

Idag skulle vi varit på dop för lilla William men vaknade i natt av en väldigt ledsen Millie som hade uppenbart ont någonstans. Det gör så ont i mammahjärtat att höra det där speciella skriket när man verkligen hör att hon har jätteont men inte kan tala om vart eller varför 😞. Det här var nog femte natten totalt sedan hon föddes som hon har hållit oss vakna så vi är verkligen bortskämda med att få sova... så man blir ju, förutom väldigt orolig, vääääldigt trött när man inte är van...Gissningsvis var det magen för hon mådde bättre senare under dagen. Skönt det men väldigt tråkigt att missa dopet 😞. Har mest tagit det lugnt hela dagen...passade på att sova när hon sov förmiddagsnapen och nu på kvällen hade jag massa extra energi så jag städade medan Stefan byggde vidare på staketet på övervåningen. Vi har verkligen inte varit snabba där men nu börjar det bli helt klart! Kul! Och kul är det att vi börjar bli riktigt grymma på vårt teamwork igen, jag & Prince Charming. Hade tappat det lite ett tag, men nu så 😊.

Förutom det tog vi en promenad med "nya" vagnen som vi Blocketfyndade igår. En Baby jogger city versa GT. Mycket nöjda än så länge...tycker det är synd att den inte finns att köpa ny på den svenska marknaden längre.

Nytvättad och fin! Lite mer solblekt och repig i dagsljus men inget som stör funktionen 😊

Sedan sist jag bloggade så har ju "Fantastic four" varit på kryssning. Medans Millie hängde med sin mormor och morfar ett dygn så åkte vi med Mankan och Susanna på en 24-timmars. Jag och Susanna hade väldigt roligt medan grabbarna, som inte var så danssugna, hade...lite mindre roligt...nästa kryssning får bli till Riga eller liknande 😁.

Tack kära ni för att ni finns! ❤️ Och tack för en väldigt rolig kryssning! 😊

Nu ska jag sussa kudde och plocka igen lite mer sömn 😉. Natti!

Winners never quit!

Måndag. Jag gillar måndagar...som sagt förr, ny vecka och nya möjligheter. Jag var inte ett dugg sugen på styrketräning. Så jag gav fasen i det och gjorde vad jag kände för att köra istället. Korta intervaller! 70 sek x 12 men 20 sek vila mellan varje intervall. Önskar att jag hade sprungit ute men det blev crosstrainern istället. (Tyvärr så vågar jag inte springa ensam ute i skogarna i Kisäng. Det är en sjuk värld vi lever i 😞.)

Skönt pass var det! Jag hade bra fart och kände att jag hade lite mer att ge när jag var klar...så nästa gång ska jag växla upp lite!

Tisdag och jag & Michelle hade bokat springdejt 07.00. Lilla rundan på 2,5 km som vi numera springer på ca 15 minuter. Nöjda!

Onsdag och torsdag blev vilodagar.

Fredag och det var varmt och kvavt ute. Har somnat alldeles för sent hela veckan och inte haft självdisciplin nog att gå upp tidigt bara för att träna. Allra minst denna dag och jag kände mig allmänt opepp. Speciellt när Stefan aldrig blev klar med tvättningen av bilen vilket gjorde att han inte kunde ta över och hänga med Millie...jag vill inte att hon ska vara med när jag kör högintensivt på crosstrainern nämligen...skaderisk om hon råkar gå i vägen och jag tappar fokus när jag måste hålla koll på vart hon är 🤓. Stefan fick helt enkelt speeda upp sitt tvättande och jag kunde köra långa intervaller (3x5 min). Har förresten upptäckt att jag minst ett pass i veckan har väldigt hög tröskel ända tills jag bytt om och gjort mig klar för att träna. Då bara gör jag. Följer mammafitness på instagram och Facebook och det är ett av de bästa tipsen. "Bara gör, krångla inte till, träna bara, utan att tänka!" 😊. Skön känsla när man är klar! Och jag fick faktiskt till ett riktigt bra pass idag!

Lördag och söndag ytterligare två vilodagar. Med andra ord inte den mest effektiva träningsveckan jag haft. Men lite är bättre än inget och nu kliver jag in och tänker köra vecka fem på programmet jag har kört vecka fyra på i flera veckor, haha. På söndag ska jag alltså springa 5 km på 28 min.

Wish me luck!

Semesterlunk.

Skön vecka, redan fredag, vi har fortsatt piffa lite på Millies rum. I tisdags åkte vi till Skansen och allsången ❤️. Älskar Sthlm och att vi har så nära dit!

På onsdagen städade vi hela huset (välbehövligt efter att ha smitit från de sysslorna ett par dagar för länge 😉). På kvällen kom Karro hit, en härlig "Urpa" som har sin butik i Sthlm men var på väg till Jönköping för att hålla intervjuer där så då mellanlandade hon här 🌸. Vi har jobbat som BC på Ur & Penn lika länge och öppnade dessutom varsin butik samtidigt i princip men har inte setts sedan kick-offen 2013 så det var verkligen roligt att ses igen! 😊. Mycket trevlig kväll!

I går var det en ganska lugn dag...ett par ärenden i stan, käkade middag hos our deers och sen slängde jag upp våran kära vagn på köp/byt/sälj. Känns vemodigt men också som att det är dags 😉...Kronan duo s har varit en perfekt vagn för oss här ute i skogen, har dock känts lite klumpig inne i stan och jag är sugen på en lättare vagn. Får vi fler barn vill jag ha en liknande men mindre så nu har denna gjort sitt. Får se om den blir såld på en gång 😊.

Idag har varit en väldigt varm dag. Jag och Millie har hängt på baksidan under parasollet och i lilla poolen medans Stefan har tvättat bilen och nu på kvällen har vi haft kära grannvänner på middag. Dessutom har vi övernattande kära vänner här som just nu tar en kvällspromenad! Mysigt med huset fullt! Imorgon är vi bjudna på fest och Millie ska sova hos farmor och farfar, ska bli roligt! Festen alltså 😁.

Det var den veckan det! Nu är det helg och den firar jag in med bildkavalkad från Sthlm och Skansen. Enjoy! 🌸

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0