Söndag.

Idag har vi varit duktiga jag och Prince Charming. Medan Millie sov gott  i vagnen började vi röja upp i trädgården efter att vi fått fem träd fällda igår. Fantastiskt härligt att äntligen fått det gjort och mycket bra jobbat av oss att vi röjde trots både kyla och regn idag. Vi hade dock hoppats på lika fint väder som det var igår. Nåväl, vi hade ju i alla fall väder...det är det inte alla som har 😉. 
Kubbar och ris från en och en halv tall. 

Har i övrigt haft en härlig helg. Igårkväll kom Mankan, Susanna och Christer hit. Vi åt god mat och kollade på tidernas sämsta film. "Turist" hette den...se den inte 😉.

Farbror Christer och Millie 😊

Nu är det läggdags. Klockan är ju egentligen bara 22 men tant Joy är hur trött som helst. Tidiga mornar och friskluft, just sayin 😉...

❤️

Åtta veckor.

Idag är det åtta veckor sen som hela världen blev annorlunda, mycket finare och lite bättre :). Tänk att vår lilla Millie redan blir två månader på onsdag! 

För varje dag som går har du lärt dig något nytt, du älskar att vara i mammas eller pappas famn och spana runt på allt spännande här hemma. Speciellt tavlan i vardagsrummet med text på, brås på pappa med tavelintresset kanske...men vänta du bara tills mamma plockar fram allt blingbling och alla tjusiga klockor ;)...

Lika mycket som du gillar att spana runt så uppskattar du babygymmet. Där kan du ligga länge och prata med de små djuren som hänger där. 

Spegeln är skoj också... :)

Mina fina <3

Den här veckan har det varit lite bökigt att äta. Du verkar tycka att det är tråkigt att ligga still och armar & ben viftar du med hejvilt vilket gör att det här med att få i sig maten blir lite av ett miniprojekt varje gång. Jag får hålla i dina händer så att du inte slår och river dig själv... Men man märker också att du har lite mer kontroll över det nu om man jämför mot tidigare. Och jag tror att du faktiskt upptäckte att du själv kan styra över dina små fossingar häromdagen...det är så roligt att se din egen reaktion när du upptäcker nya saker. Fantastiska, underbara lilla människa vad mycket glädje du skänker!

Pappa din har fått två skratt av dig, men mot mamma har du varit lite mer sparsam. Du ler gärna men verkar spara på skrattet...jag längtar tills jag får höra men tränar på att leva nu så jag njuter av varenda sekund jag får vara tillsammans med dig min skatt <3 för den dagen skrattet kommer så kommer jag ju vara i just den stunden och njuta till fullo av där och då :).

"Jag och mina far

Den här veckan fastnade du med mamma på bild också :)

Imorgon ska vi till BVC för att väga och mäta. Det ska bli spännande att se hur mycket du har vuxit. 

❤️

Nu förstår jag.

Precis hemkommen från stan. Vi har varit och firat Noah som blev hela fem år gammal. Alla säger att tiden går fort och att tiden går ännu snabbare när man har barn. Jag som "bara" har haft syskonbarn och vänners barn tycker ändå att tiden har rusat iväg...Noah är ju minstingen hos familjen "Klottklon" [Karlsson ] som storasystern i familjen sa att de hette när hon var liten...

Hursomhelst har vi haft en mysig kväll och blev bjudna på gofika och mat, tacktack <3

Igår var Stefan, jag och Millie på vår första familjefrukost i Stigtomtagården. Mysigt! Inte så många familjer där så det blev en liten mjukstart för oss. Ska bli roligt att gå dit fler gånger och träffa lite mer folk här...vi har ju inte direkt prioriterat att vara hemma sen vi flyttade hit. Om jag ska vara helt ärlig har jag många gånger funderat på varför vi ens köpte hus..och så här långt ut i skogen också..men nu förstår jag :D...när man är hemma och kan njuta av det blir det helt annorlunda liksom ;). 

En kall marsdag i vårt fina Kisäng. 

Hoppas allt är fint med dig och att du får en fin helg <3

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0