Fyra friska dagar.

Kände mig piggare häromdagen men nu säger vi välkommen till lite mer förkylning. Igen. Ursäkta min dåliga franska. Men. Vad. I H E är det här för månad?! Jag har fått vara frisk fyra dagar på hela februari. Tröttnat! 


Tröstar mig med att Millie sluppit! 😊 

Har hällt i mig en hel kopp ljummen ingefäradryck och nu ska jag strax bädda ner mig och sova bort förkylningen. Ledig i två dagar nu och jag tänker inte göra många knop. Och sen, när jag är klar med att inte göra många knop så tänker jag återta balansen i mitt liv. Har varit mindre bra på att äta ordentligt, dricka vatten och sova...och så har jag kryddat det med extra mycket stress...så lite grann får jag skylla mig själv. Dags för ändring alltså. 

Är allt bra med dig? 😊 


Dagens roliga: Millie hade bytt ut min plånbok i väskan. Upptäckte jag när jag skulle betala latten i morses 🙈😂

All work work.

Inne i en hektisk jobbperiod. Som vanligt på världens bästa jobb så händer det mesta samtidigt 😁 Just nu har vi stripat om klockskåp, byggt ny kampanj och jag bollar med rekrytering samtidigt. Rekrytering är en av de roligaste bitarna med mitt jobb tycker jag... Imorgon börjar jag dagen med en intervju och sen fortsätter jag piffa med alla nyheter som trillat in...så just nu längtar jag lite till jobbet. Inte alla förunnat! 😊 


Hur mår du? Bra hoppas jag! Själv mår jag betydligt bättre nu även om jag känner mig lite förkylningsluddig fortfarande. Väntar några dagar till med att träna för säkerhets skull. 

Sovdags för moi! Ville mest bara kika in säga hej! 
Trotsålder och vardagspusslande.

Fyra dagar fick jag vara frisk i varje fall! Hej och välkommen till förkylningsbloggen! Här sitter jag i soffan och samlar kraft för att borsta tänderna och sussa kudden. Men ingen vila, ingen ro. Imorgon börjar jag jobba klockan nollsjunollnoll. Dags att "tapetsera" om lite skåp...sjuk får jag vara någon annan dag 😉. 


Wellwellwell. Det har varit en lugn vecka hittills. Faktiskt så håller vi fortfarande på att komma in i nya rutiner iochmed Stefans nya jobb. Så dagarna består mest av just jobb och att åka bil...så länge som vi bara har en bil så är det lite meckigt att få ihop vardagspusslet...Millie passar på att kliva in i lite trotsålder också (tror dessutom att det hör bara är uppvärmningen) så det känns som jag tjatar hål i huvudet både på mig och henne. Tålamodstestande att inte bli superirriterad när hon vägrar lyssna för tusende gången, haha. 

Är allt bra med dig min vän? 


Nya solglasögon 😉
Tandborstning på ballong - alla sätt är bra...

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0