Resultatet.Resultatet av ren ångest och panik. LIA-rapport nummer fem. Den allra sista.

Om tolv dagar tar jag examen och är färdigutbildad butikschef. Det känns sjukt. För ett år sedan sprang jag runt och var orolig för hur jag skulle fixa det här. Som vanligt...Piglet du vet. Jag har ju fixat det, jag har fått bra betyg på alla uppgifter hittills. 

Nu springer jag runt och är orolig över rapporten du ser på bild. Jag tycker inte att jag har kunnat printa ner mina tankar. Jag som bara brukar låta orden flöda och fingarna brinna. Jag har suttit och stirrat på vårat dumma uppgiftspapper, jag har stirrat på det blinkade tecknet på datorn där markören visar var man ska skriva...

Jag har på riktigt suttit framför datorn och svettats. Men nu kan jag inte göra något mer, jag har gjort så gott jag kan. Imorgon är det lilla jag som åker till huvudkontoret. Jag tror att det fanns en mening förra veckan när alla tåg var inställda. Imorgon kan jag nämligen åka upp och bara vara, suga åt mig kunskap och ta in information som enbart är för mitt eget lärandes skull. Inget jag behöver skriva ner för att omformulera till en rapport. Jag kan helt enkelt bara släppa rapporten...

Skönt!

Igår var vi förresten hemma hos världens bästa Sara Andreas & söta Stefanie. Vi kollade på sista "Stieg Larsson-filmen" och sen vart det melodifestivalen. Hejja Anna!!!! :-)

Värsta myspyset och så skönt att bara vara lite :-)...Tack fina vänner för en härlig kväll!

Nu ska jag röjja upp lite här hemma. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så pausar jag livet lite grann när jag har något "jobbigt" framför mig...och här hemma ser det mer ut som en svinstia än ett hem...så dags att trycka på play igen. Nu kör vi :-)

Och bloggen är förhoppningsvis tillbaka. Förlåt fina du för att jag inte har uppdaterat. Och tack för att du har tålamod med mig :-)J*vla snö. Och j*vla SJ.

Jag sitter fast här i Nypan. Mitt tåg till min roliga och efterlängtade dag på huvudkontoret är inställt. Ingen ersättningsbuss. Nästa tåg är också intsällt. 8.08 kommer en ersättningsbuss. Men hur lång tid tar det att ta sig till Stockholm då? Och hur ska jag komma till Upplands Väsby då? 

Pratade precis med min regionschef. Jag skickade ett sms till honom för jag var osäker på vilken tid han skulle börja och klockan är ju bara 7. Men han ringde upp. Undrar om han alltid har sin jobbmobil på för det är väldigt sällan som han inte svarar när man behöver nå honom. Jo, i varje fall så sa jag när ersättningsbussen ska gå och att jag antagligen inte är famme i Upplands Väsby förens vid lunch. Han hade mest planer för mig på förmiddagen så det blev liksom pannkaka av alltihop.

Åh vad besviken jag är :-(. Dels ville jag komma upp till HK men sen har jag ju massor av frågor. Både till rapporten och "bara för att"...

Skit-SJ. Tummen ner för dom...


Godmorgon förresten. Jag för typ tio minuter sedan...
Hursom så har jag ju fått se gryningsljuset och morgonen vakna över Nyköpings takåsar. Inte en allt för dum upplevelse...


Daisy tyckte också det var intressant. Nu sitter hon & spanar på alla duvor som häckar på taket till forna Blue moon bar.

Nu ska jag sammanställa frågorna i ett mail så får jag svar på dem ändå. Och så satsar jag på Huvudkontoret nästa måndag istället :-).

Allt löser sig. Så är det ju.

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0