Skärpning.

Natt här och jag är en riktig liten nattsuddare...här kan vi inte skylla nån trötthet på Millie, hon sover som en stock sedan många timmar tillbaka. Vi har varit i Oxelösund ikväll hos Millies farmor och farfar...blev bjudna på pizza och myskväll 😊.

Bjuder på en gammal mysbild på Millie i brist på andra från idag 😁.  

Jag började dagen hos Cicci på "Mina damer och herrar"...vi klippte av någon cm av håret men hoppade över blekning idag för att låta håret vila. Bokade ny tid till januari och kör en till Olaplex-behandling med slingor då tänkte vi 😊. Kommer bli snyggt! 

Efter frisören gick jag, Millie och Stefan till gammelfarmor Agnes och blev bjudna på lunch och fika. Mysigt! Så sällan man ses, fastän man bor i samma stad. Skärpning på oss!! 

Avslutade som sagt med Oxelösund dit vi provkörde ny bil. Alldeles för liten för oss så fortsätter vi med en annan i morgon. 

Har du haft en bra dag? 


Vardagsmotion och öppna förskolan.

Stan-dag som började med Emelie-fika och långpromenad, efter det Stefan-lunch och sedan upp till öppna förskolan för att hänga där för första gången. Det var härligt och avslappnat där, Millie verkade också trivas jättebra...så vi kommer definitivt försöka få in lite rutin på att gå dit. Det fanns mycket och många att leka med och sen så hade de hade sångstund. Och folket var trevligt! En av de bästa sakerna med att ha barn tycker jag är att det är mycket enklare att spontant börja prata med folk 😊. 

Jag med min (avsaknad av) hjärna mindes dock inte att vi hade gått både föräldrakurs och låg på BB samtidigt med en av tjejerna där (och att de var det enda föräldraparet vi verkligen pratade med under vår vistelse på BB)  så när hon sa "visst sågs vi på BB?" Så svarade jag bara "jaaaaelleeer? Det kanske vi gjorde?" Haha. Minnet kom tillbaka efter en stund så jag fick snällt be om ursäkt 😂. Hatar när min hjärna lägger av sådär! 

Promenad tillbaka ner på stan igen så totalt har jag fått mig vardagsmotion så det heter duga. Trött i ryggslut och ben nu. Måste träna lite mer styrka! (Men det är så tråkigt!) 

Avslutade dagen med en kaffe med världens bästa sällskap. Tiden med henne är underbar! Hon är så charmig och rolig varje dag och hon börjar visa mer och mer personlighet. Lite mer återhållsam mot människor hon inte träffar så ofta, blir uberglad när hon får syn på Stefan (oavsett om det är på riktigt, via FaceTime eller på bild) och jag tokälskar att se de tillsammans! Och hon är så söt när hon får syn på andra barn, hur hon inspekterar och söker kontakt med dem 😊. 
Imorgon blir det en till borta-dag. Klippning och Agnes-dejt står på schemat! Vad ska du göra för skoj? 


Tack Levsäng ❤️

Familj ❤️
 
"Nu lämnar vi hemmahemma för sista gången. Tack för alla gröna barfotasommrar, sångstunder i bastun, pyssel i hobbyrummet, skogspromenader, långa frukostar och ägg-knäck-i-pannan-varning. Tack för knäppandet från veden i vedspis & kakelugn. Tack för otaliga roliga middagar med bara familjen eller halva grannskapet, ja tack för att alla har varit välkomna. Och tack för alla vackra jular vi fått fira (ofta med mindre vacker gran). Tack för friheten i att bo på landet (även om jag inte tyckte det var så kul när jag var 14) och tack för alla vackra morgnar när solen precis gått upp och dimman lättar från kanalen. Tack för att jag har fått växa upp i Levsäng, att det har fått vara mitt hemmahemma ❤️. #kärlek"
 
Ovan är min uppdatering på instagram igår. En både sorgsen och glädjefylld helg när vi hjälpt mamma och pappa att flytta till sitt nya lilla hus. Den första december kommer nya ägare till Levsäng...klart att det känns konstigt efter att ha varit i mammas och pappas ägo i fyrtio år. Men så många fina minnen vi har därifrån!
 
Och nu var vi många som samlades  i familje, alla som hade möjlighet. Älskar när vi ses eftersom det inte händer så ofta då vi bor långt ifrån varandra allihop. Bra samarbete och mysigt har vi haft det. Nu börjar ett nytt kapitel i livet och mammas & pappas nya hus känns toppen...de kommer få det fint där ❤️  
 
Denna bilden fångar helgen ganska bra. Mycket bärande och Millie i någons knä (här i moster Jennas)...henne är det som vanligt inga problem med. 
 
Tack för en mysig helg alla inblandade!noch tack mamma, pappa och Levsäng för min barndom ❤️ 😊.
 
Hoppas att du också har haft en bra start på veckan. Jag och Millie har haft en slapparmåndag fram till eftermiddagen då vi tog en promenad, lagade middagen och sen tränade jag när Millie hade somnat. Stefan började slipa vårt linneskåp man det var visst ett evighetsprojekt. Måste skaffa bättre slipp-papper. 
 
Imorgon väntar en staden-dag. Öppna förskolan tänkte vi testa på för första gången 😊.
 
 
 
 

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0