I den män det går.

Det här inlägget började jag skriva igår när jag och Millie hade gått och lagt oss. Efter en stund brakade en riktig storm lös, fönstret i sovrummet slog upp och Millie (och jag) hade väldans svårt att komma till ro. Första gången sen Millie kom till världen som jag varit vaken halva natten och som jag har börjat gråta själv för att inget jag gjorde hjälpte. Hade jag kunnat så hade jag såklart bett Tor dra åt helvete men jag fick snällt skicka ett sms till min syster istället. Inte att hon kunde dra nånstans alltså 😉 Jag bad om hjälp med fönstret.  Då var klockan runt 01 och jag och Millie hade redan lagt oss i soffan i stället 😁. Vid tretiden (efter ett strömavbrott också) så kom vi äntligen till ro. Gissa om vi har varit trötta idag! 

Well...här kommer gårdagens inlägg i varje fall 😊...

Hejhej! Jag och Millie har hamnat i Bollnäs hos min kära syster med familj. Här ska vi mysa lite medan grabbarna grus åker bräda i Järvsö. Ja, idag var vi iochförsig också i Järvsö...men vi åkte inte nån bräda. Vi käkade en "liten" god macka. Jag tänkte att den där mackan kanske var som någon fralla eller så, men den var som en hel middag, haha. 

Väldigt god, mycket mättande! 

Vi åkte i varje fall upp hit igår och resan gick jättebra. Jag satt i baksätet med Millie 😊. Och Stefans bräda. Lite trångt, men finns det hjärterum så finns det stjärterum 😉. 

Kvällsfikemumsade på en fantastiskt god rawfoodboll från "Var Dags Rum" (ett fik inne på Galleria Västerport som blivit mitt nya favoritställe). Känns kul att hitta nya favvisar och känns kul att hitta nyttiga godsaker 😊. 

Vi kom fram sent igårkväll. Tanken var att vi skulle åkt tidigare på eftermiddagen men de hade lite för mycket att göra på Stefans jobb. Bra för dem, mindre bra för oss 😉.

Idag var vi som sagt i Järvsö, sen hälsade vi på Jenny i stallet (Millies första möte med hästar 😊


Och sen har vi såklart hängt lite med kusin Neo. Roligt! ❤️

Mysig dag och det är härligt att bara vara här. Hänga me familjen. Inga krav. Lugn och ro (i den mån det går i familjen decibel, haha) 

Hoppas du har haft en mysig dag! 

Hörs imorgon! 

Målbild.PIGG. STARK. GLAD. 
(Kommer nog tjata hål i öronen på dig med den frasen - som mitt nya mantra, haha)

Men det är mitt övergripande mål. Det är känslan som jag vill kunna ta på och motivera mig med varje dag och därför gjorde jag en moodboard enligt instruktioner i nya Topphälsa (januari 2016). För att nå mål behöver jag (lite extra) av det jag fyllt tavlan med. 

"Whats the plan?" och klockan står för att planera väl och ta mig tiden. Dels att se till att få in träningen varje vecka (som nu under bootcampen då jag ska få in fem pass i veckan) men jag behöver också tid tillsammans med min lilla familj, och min stora. Och jag kommer överlag se till att ta mig tiden till saker som jag mår bra av. Inte ge tid till energitjuvar. Och klockan står ju också för mitt älskade jobb, när jag kommer tillbaka vill jag kunna prestera på topp igen och det gör jag bäst genom att vara pigg, stark och glad 😊. 

Hjärtat står för kärlek, vänner och familj. Det som är allra viktigast i mitt liv och det som får mig att att kämpa lite hårdare i allt jag gör. Jag vet att de alltid finns där och jag vill alltid finnas för dem 😊. 

Lev nu! Behöver ju knappast någon förklaring, det är något jag behöver bli bättre på och tränar på varje dag...att vara just i den stunden som är nu. Fick en bok i julklapp av mamma och pappa som är toppen för detta ändamål 😊. 

Musik behöver jag för att kunna andas, går inte lång stund innan jag drar igång en bra lista på Spotify och när jag tränar behöver jag musik för att prestera mitt bästa. Det är lättare att fokusera när man har en låt att "gå in i". 

Mathjärtat står kort och gott för att tänka på vad jag stoppar i mig. Inte ha fredagsmys varje dag men inte heller ha noll tolerans mot det (sist jag gjorde en sån här resa så var jag benhård mot mig själv. Aldrig mer säger jag bara! Vill få in ett sundare leverne som livsstil) 

De rosa lådorna står för att jag vill ha ordning och reda. Jag vill ha "var sak har sin plats" och snygga förvaringsmöjligheter. Struktur liksom.
 
Och pengen står lite grann för att pengar faktiskt är viktigt. Inte att man behöver ha hur mycket som helst, men att ha så att man kan köpa bra mat...och det man satt upp som belöning när man nått mål 😉. Ja, 
pengar är viktigt i den bemärkelsen att man inte vill behöva tänka på det eller oroa sig över det och jag ska bli bättre på ordning och reda där också. Inte slösa så mycket. (Jag och Stefan kompletterar varandra ganska bra där. Han är spara, jag är slösa 😉).

Bilden med pass, solglasögon och mobilen står för att jag vill resa mer och se mer av världen...och det är roligare att göra när man är pigg, glad och stark!

 Och träningspodden, som jag älskar den podden! Känns som man är ute och går med ett par vänner i öronen och jag är glad att jag bor på landet och sällan möter någon på mina promenader för ibland skrattar jag högt. Inspirerande, kunskapsbildande, ärlig, rolig...toppenbra helt enkelt! 

Just do it, enkelt egentligen. Ta tag i det bara, på en gång. Oavsett vad det gäller. Det har blivit ett litet vardagsmotto för mig 😊. 

Och siffran tio då? Står för att nå min målvikt. Sätter den sist här, för allt som jag nämnt innan är det som är viktigt. 10:an är "bara" en siffra, en målsättning och något att mäta mig mot för att se så att jag gör rätt 😊. 

Den 18 april ska jag vara i mål. Med bra träning, bra mat, vardagsmotion och lite jävlar anamma kommer det gå galant. Hejja mig! 👊 

BVC och mysdag.

Idag startade dagen med BVC-besök. Millie vägde in på 9210 g och är 74,5 cm lång. På måndag fuller hon ett år och jag blir lite rädd över att det har gått så snabbt...tiden springer verkligen iväg. 

❤️

När vi kom hem tog vi det ganska lugnt. Millie blev lite trött av vaccinet men sov ändå inte hela sin nap, hon kunde inte somna om efter bilresan hem nämligen. Så hon fick leka medan jag pratade med kusin Josefine. Mysigt med en catch-up-stund eftersom vi inte hade pratat på länge 😊. Och när vi hade lagt på fixade jag lunch till Millie och sen mös vi bara innan vi gick eftermiddagspromenaden, lyssnade på min favoritpodd (träningspodden!) och sen stannade vi till hos Susanna på väg hem så att Millie och Jason fick leka lite 😊. 

Beställde sushi till middag, äntligen, har varit sugen i flera veckor men det har inte blivit av. 

Och nu på kvällen fick vi till både klädvik och träningspass. Det gäller att fördela tiden effektivt. Jag tränade. Stefan vek tvätt 😁. 30 minuter på crosstrainern blev dagens pass (kör bootcampen i "superlicious"). Jag tänkte försöka lägga upp ett inlägg i veckan med hur min målresa går, så samlar jag allt i ett inlägg och slipper massa "dutt-inlägg" om du förstår vad jag menar? 😊. Men jag lovade ju målbilden och symbolerna, så de kommer i ett separat inlägg nu 😊. 

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0