Mjölksyra.

Det blev 30 minuters crosstraining idag. Det var gôtt och jag körde slut på mig själv...så pass att jag fick total mjölksyra i armarna. Tur att jag inte fick det i benen för då hade jag stupat, haha. Men jag är lite ledsen i ögat idag för Stefan kommer börja träna på något annat gym så nu har jag ingen träningskompis längre *snyft*...

Men..det var ett härligt pass och tränar gör jag varesig jag har en kompis med mig eller inte. Nu ska vi bara underhålla detta härliga träningssug så är jag på banan igen...

Gooooo Joysan!!!

Nattuggla.

Nä..jag har inte gått och lagt mig än. Fick så himlans mycket energi på danspasset att jag rensat igenom alla papper, och lagt in viktig material på "stickan" och nu har jag fastnat framför CSI...hihi.

Jaja. Lite nattuggla är väl ok att vara? :-)

Dagens träning redan avklarad!

Åh de var verkligen härligt att kickstarta dagen med ett träningspass! Jag höll på att missa det. Vaknade 08.15 och passet skulle börja 08.30. Vilken tur att man bor så nära. Det var bara att slänga på sig lite träningskläder och så en keps på toppen (för att inte få några spökjägare efter mig) och kila iväg. Jag gäspade första fem minutrarna, men sen kände jag hur alla små blodkroppar med syre fullständigt exploderade och kutade som attan runt i mitt blodomlopp. Och då vart det fart på fläsket kan jag meddela. Var så där härligt utpumpad efteråt och gick hem för att äta min gröt. Så idag har jag minsann ätit stadigt frukost.

Och så har jag ställt alarmet på mobilen. Det ringer om två timmar för då ska jag äta mellanmål. Det tycker jag var en bra idé. Att ställa alarmet... Lunchen lär jag inte missa idag för den ska jag äta med Sandra. Och till middag har jag ingen aning om vad jag ska göra. (Men jag ska laga en)

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0