Första tigerranden.

Ny vecka. Nya möjligheter. Förutom jobb står julpynt och småpiff på schemat...och aw med tjejerna på jobbet :)...

Annars händer inte mycket. Har fått min första tiger-rand idag, mitt på magen ;).

Skorpan har haft en lugn dag men med en del kvällshicka...hon har nog varit lika trött som jag, vaknade ofta inatt av blåsten och hade svårt att komma till ro. 

Men nu ska jag sussa gott :)...

Nattinatti

Men fina är vi.

Snabbt inlägg igen men har man lovat så har man. Vi har varit på bio. De tre musketörerna istället för fantasticfour. Ja, alltså jag, Stefan och Mankan utan Susanna för hon är på vift med barnet den här helgen. Tråkigt. Tråkig var filmen också. Två timmar och 40 minuters pangpang. Jag sov gott i en timme ungefär. Men popcornet var goda, Brad Pitt är fortfarande snygg och min nacke klarar 45 graders vinkel även åt sidan.
 

Bilden har absolut inget med texten att göra. Men fina är vi tillsammans, du och jag. <3 


Nästan varannan.

Trodde att jag bloggade i förrgår men det var visst dagen innan det. Hoppsan. Här kommer ett snabbt inlägg innan jag sussar 😊. 

Har spenderat dagarna på jobbet och i övrigt varit alldeles för trött för att hitta på något annat...förutom igår när vi kämpade oss igenom veckostädning och idag när jag och S var på kören. November alltså, grå och mindre rolig månad...ständigt tröttmössa. Det gäller att hitta på skojiga saker och tänka positivt <3. 

Hoppas att du har haft en fin dag min vän! 

Bloggar imorgon igen som kompensation för missat inlägg igår 😊 


Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0