Hejsan!

Snabb update från mig. Kommer som vanligt inte ihåg när jag bloggade sist vilket tyder på alldeles för sällan. Men här rullar livet sin gilla. Ingen bebis har kikat ut här. Känner dock på mig att det inte är många dagar kvar innan vi får träffa henne <3. Däremot har jag blivit faster till en liten Maja, så otroligt fin liten tjej <3.

Vi håller på och stökar i huset. El-projektet  är fortfarande igång men det bör också vara klart inom närmsta veckan. Känns väldigt skönt att få ett hus där all elektricitet fungerar och man inte behöver vara rädd för att det ska börja brinna. 

Hoppas allt är fint med dig! 

Pussokram 


Färdigjobbad.

Sitter i "mitt" hörn i soffan hos bästaste vännerna och väntar på Prince Charming. Han har varit iväg på Formex för nya inköp till Rustica, Mankan och Susanna jobbar undan lite grejer och tanken slog mig att det var ett tag sen jag bloggade så då passar jag på. Jag har ju faktiskt inget att jobba undan för i fredags jobbade jag min sista dag på länge. Känns både märkligt och bra. Märkligt för att jag ÄR ju mitt jobb, vad ska jag göra hemma innan M har kikat ut?! (Vila!!! Säger mitt förnuft)...och det känns märkligt att inte träffa världens bästa team varje dag. Och alla fina kunder. 

Bra känns det för att jag är värd att vara lite ledig nu. Jag lämnar ett fint år bakom mig och har en fantastisk resa framför mig som jag behöver ladda lite inför :)...

Hursomhelst lämnar jag butiken i trygga händer och nu har jag verkligen varvat ner. Jag har spenderat mina första hemmadagar med att vila, vila, vila, umgåtts med Jason, Mankan och Susanna, plockat lite hemma och vilat lite till (visst är jag duktig som tar det så lugnt!) 
Tjejerna på jobbet och jag :)

Imorgon ska jag in till stan, se till att ordna med mitt körkort som gått ut och på kvällen ska vi lära oss profylaxandas. Det ska bli spännande! 

Hoppas allt är bra med dig! 

Gott nytt år!

Tre dagar på tvåtusenfemton har gått. Året som jag tror kommer bli det bästa någonsin. Om en månad är M här. Helt bombis på det är jag <3. 

Nyår firade vi på Renspåret. Mysig middag och trevligt hade vi men jag har senaste veckorna varit så in i norden trött så jag gjorde tidig kväll. Skålade in tolvslaget och sen var det sovdags för fröken. 
Förra veckan fick du en bild på mig och Prince Charming så den här veckan bjuder jag på en på mig och min bästaste vän :)

Vi var uppe på förlossningen häromdagen förresten för att kolla mina svullnader. Jag vet att det är normalt att svullna men det kom så snabbt och mycket så jag tyckte det var bäst att kolla upp. Trodde inte att det skulle vara något men mina värden var inte helt ok så jag har faktiskt bara varit hemma och tagit det lugnt sen dess. Har jag inte lyssnat på kroppen förut så är det banne mig dags nu! 

I övrigt tuffar livet på. Vi har haft en lugn lördag. Målat lite på en byrå som ska stå i hallen, varit ute på en promenad i det våriga vädret (åtta plusgrader) och nu fixar vi lite mat från frysen. Underbar julklapp fick vi av mamma & pappa...känner att det kommer väl till pass när orken tryter och jag tror att vi verkligen kommer få användning av det när bebis kommit. Tack finaste ni <3 


 

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0