Löpartankar och allsång.

Idag var det en mindre peppad Joy som snörade på sig springskorna. Det kändes bara tungt och ovärt. Hade ingen lust och ville helst bara sätta mig i soffan och kolla på tv. Jag och Michelle fortsätter att springa tillsammans och tur är väl det för om vi inte hade bokat ett löppass idag så hade jag förmodligen inte tagit mig ut. Vi skippade dock intervaller som vi kört på de senaste tre passen. Sista biten, som bara är terräng, så var jag väldigt nära på att kasta in handduken och ge upp. Men Michelle speedade på (fattar inte vart hon fick den energin ifrån?! Haha) och vi kom i mål på 19.06. Det blir tamejsjutton bättre och bättre tid för varje pass vi gör. Första passet jag sprang efter att Millie föddes var den 19 maj och då sprang jag samma runda på 24 minuter. Fem minuters förbättring är inte illa, speciellt inte med tanke på att vi inte kom igång ordentligt förens för fyra/fem veckor sedan...

Den sista oktober ska vi klara denna lilla rundan på 15 min. Hejja oss. 

Jag funderar på om vi ska anmäla oss till ett långdistanslopp nästa vår? Tål att tänkas på 😉. 

Hursomhelst väldigt nöjd med mig själv idag. Bra jobbat och klapp på axeln till både mig och Michelle 😁

För övrigt har vi haft en grymt effektiv dag jag och min lilla familj. Stefan har varit sååå duktig med verandaräcket (med hjälp från Mankan) och jag har pysslat med rabatterna i klipporna. Inget vidare genustänk...men vi har gjort vad vi har tyckt varit roligast. Är väldigt stolt över Prince Charming som får till räcket supersnyggt! Fikade med bästaste vännerna och hade det bra på altanen en sväng också. Älskar att bo här mer och mer för varje dag som går 😊. 

Millie har som vanligt varit världens snällaste barn och bara varit med utan att gnälla det minsta. Låg på filten ute i gräset och pysslade med sina leksaker ❤️.  

Gullisar!

Stefan, Mankan och räcket. 


Stefan, Millie och jag i tisdags kväll på Skansen...

För ja just det, vi var ju på allsången häromdagen. Mysigt! Andra året i rad som vi är där och vi har bestämt att göra det till en liten familjetradition 😊. Förra året var faktiskt Millie också med, typ 15 veckor gammal i magen 😁. Roligt att det förra året avslutades med Peter Jöback och Helen Sjöholm bland andra, och Petra som sjöng "Thank you for the music") och i år så var Benny Andersson med tillsammans med "nya" huvudrollsinnehavarna av "Kristina från Duvemåla" (som jag väldigt gärna vill se). Jag hjärta ABBA helt enkelt. Och lite extra jag hjärta Björn och Benny som skriver så fantastisk musik! 

I år tog vi en promenad från Skansen till centralen när vi skulle åka hem igen (hade parkerat bilen i Huddinge). Härlig augustikväll var det! 





❤️
Siw
2015-08-14 @ 16:42:25
URL: http://lysogvarme.blogg.se

Åh vilka enorma foton du tar :) Jättefina! Att sedan Millie är supersöt på bild beror ju på att hon är det i verkligheten också <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0