Förkylda.

Vi fick precis en tid till BVC, Millie har fått utslag som inte riktigt vill försvinna så lika bra att få det uppkollat. Stackars liten, hon har inte varit mycket sjuk alls men nu de senaste veckorna har det varit både maginfluensa och dunderförkylning. Men vi ska väl få känna på det "riktiga" föräldraskapet vi också med vakna nätter och lite (befogat) gnäll, så snäll som Millie har varit sen hon föddes så har vi knappt haft varken det ena eller det andra.
 
Själv är jag också tokigt genomförkyld. Ja, det bröt ju ut rejält istället för att gå tillbaka. Så. Himla. Tråkigt! Speciellt för träningens skull. Men det är bara att vila upp sig och komma igen :).

Två sjuklingar i tandborstartagen igårkväll 😊. Hon älskar att borsta tänderna 😁. 

Både jag och Millie har ju varit liggande i helgen. Tråkigt att inte kunna hjälpa mamma & pappa som det var tänkt men skönt ändå att ses. Hoppas inte att vi smittade ner nu bara!
 
Känns skönt med måndag. Måndagar blir alltid lite nystart, ny vecka, nya möjligheter du vet :). Den här veckan jobbar Stefan helg också så vi har två dagar mitt i veckan lediga tillsammans. Hej fortsättning av garage-rens och hej fram-med-utemöber...nu är det vår! Älskar känslan av att röja och rensa, speciellt på våren!
 
 
Förra årets "vårröj"...lite trädfällning. Skönt att slippa i år! (Tycker att vedfix är tråkigt!) 

Hoppas allt är bra med dig!  
 
  
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0