Fruktbollar och snabba sneakers.

Jag chansade lite med träningen igår. Kände mig inte helt pigg, du vet, när man känner att man har något skrot liggandes i kroppen på G att bryta ut? Den känslan. Har haft så förut men har testat köra ett träningspass ändå och då har det känts som att jag motat "skiten" i dörren 😉. Var dock osäker igår...liiiite ont i halsen. Inte ok att träna då egentligen men jag testade ändå. Idag känner jag av det mer så ingen mer träning för min del förens detta är borta. Trist. 

Millie är också dålig 😞. Hostig, snorig och allmänt låg. Stackars liten! 

❤️

Vi är, trots sjuklingar, på väg hem till mamma och pappa. Vi ska hjälpa dem att rensa ur logen i Levsäng och det här var enda helgen som vi kunde. Och jag tänker att Millie "lika gärna" kan vara sjuk hos mormor och morfar, hon får bra med sömn i bilen nu och kommer kunna vila lika mycket hos dem som hemma i huset. Kan ändå inte låta bli att ha lite dåligt samvete...kanske bara borde hängt kvar hemmavid? Mammahjärtat som säger sitt gissar jag 💕. 
❤️

Om hon gillar son nalle? Ohja! 😍

Jag har fyllt på med energi...

En latte och fruktbollar. Jättegoda! Älskar att det är lätt att hitta nyttigare alternativ till gamla hederliga godispåsar, snickers, kexchoklad eller marabou chokladkaka som alltid åkt med på våra åka-hem-hem-resor i vanliga fall. 

Hittade för övrigt de här finingarna idag 😍 Från ellos.se...men fanns inte hemma i stl 37 😞 

Önskar dig en fin helg! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0