På sannolika skäl.

Det var nog ett par veckor sedan jag uppdaterade min "träning & hälsa"-kategori. Nu är det väl dags för det även om jag inte har så mycket att komma med, haha. Jag hade nästan räknat med att bli sjuk under mina tolv veckor mot mitt mål...men så för ett par veckor sedan, när jag och Prince charming sprang elljusspåret...då tänkte jag "jag kanske klarar mig alla mina tolv veckor?"
 
Kanske jinxade jag det? Vem vet, haha.
 
Hursomhelst...sist jag skrev hade jag precis fått mina tre testpilotsveckor på World class. Kände då att det var skönt att få lite omväxling i min träning. Att det var bra att jag kunde få lite motivation på nytt...även fast jag fortfarande kände mig inspirerad så var det kanske inte jätteroligt att gå ner till crosstrainern varje pass...och springa ute ensam vågar jag faktiskt inte (livet som tjej, tyvärr). I efterhand blev det inte alls samma fokus på träningen som jag hade hemma. Superroligt hade jag det dessa tre veckor, men som sagt...inte samma fokus. Och mitt i detta blev jag alltså tokförkyld. And here I am, med, på sannolika skäl, misstänkt bihåleinflammation.
 
En vecka kvar till mål. Inte helt i den formen jag hade tänkt att vara nu, haha. Men, det är bara att ladda om och köra sen igen. Just nu försöker jag bara äta bra och vila hur mycket som helst (läs: så mycket man nu kan med en 14-månaders i huset ;))
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0