Väx upp.

Igår hade vi en lååååång dag och hängde allra mest på Rosvalla. Först för att sälja av vårt garderobs- och förrådsrens och sen för att Stefan hade två fotbollsmatcher. Emellan det var det babysim...som vanligt söndagens höjdpunkt, så fantastiskt roligt att se Millies glädje och utveckling! Åkte hemifrån vid 8.30 och var hemma igen vid 20.30 så jag var rejält trött igår. Millie också men som alltid var hon helt otrolig hela dagen. Strax innan vi åkte in mot stan igår morse så sa jag att vi kanske borde ha ordnat med barnvakt för att det inte skulle vara så roligt för Millie och det skulle bli smidigare för oss...samtidigt så säger det ju en del, att man inte tänker på att man "kanske skulle ordnat barnvakt" förens samma morgon man ska åka - hon är inte ett dugg svår att ha med sig och hittar sätt att roa sig med det lilla. Igår tränade hon på att gå och gå och gå och gå 😁. Och så charmade hon såklart varenda kotte 😉. 


Som vi älskar dig! 

Det var tyvärr inte jättebra uppslutning av folk till loppisen så vi har en del saker kvar att sälja av men bokade in oss på en till loppis framöver. Jag gillar tanken på att någon annan får användning av det jag redan haft användning av men inte behöver längre - bra för miljön och kul för plånboken. Pengarna sätter jag in på "Pariskontot" 😊. 


Babysimmet gick lika bra som vanligt. Man märker att hon känner sig trygg i vattnet. Vi är redan inne på steg fyra. Jösses vad fort tiden har gått! Igår var det "kasst med litet barn" - upp i luften, med en liten snurr, och ner i vattnet igen, skitkul om man får tolkaMillies  ansiktsuttryck 😉. 

Och som sagt, sedan dags för fotboll. Tråkigt med utåtagerande hormonstinna grabbar som varken kan hålla munnen eller armarna i styr och som mer eller mindre går på varandra på plan. Att kalla sina motståndare för "horunge" eller slå ner någon på grund av att man blir förbannad på domare eller motståndare...alltså?! Väx upp! Pinsamt och ohederligt! 
Väl värda snabbmat när vi kom hem! 

Tyvärr fick vi ett tråkigt och ledsamt besked igår, vår älskade katt Douglas fick somna in efter ett mycket snabbt insjuknande 😢💔. Fina Douglas, en väldigt speciell katt, som vi trodde att vi redan hade förlorat en gång men som kom tillbaka hem efter sju månader på vift...Nu är han i den finaste av katthimlar ❤️. 
Tassbarnen Daisy och Douglas ❤️. Här var de inte stora.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0