Jag trivs bäst i öppna landskap.

Härlig dag idag igen! Vaknade till en riktig mysfrukost framdukad av fina Josse. Sen bar det av till en by strax norr om Oskarshamn där bland man bland annat spelat in Bullerbyn-filmerna. Gick en slinga på 1,3 km som dock kändes längre eftersom vi hade vagnen med oss. Tips om du ska dit alltså, ta inte med dig vagnen. Lättare att bära barnet än kärran 😉. Fint ställe var det i varje fall och mysigt att de bevarar våra öppna landskap!

Vi började rulla hemåt på eftermiddagen men fastnade i Västervik. Stannade i centrum denna gången där vi strosade lite på stan. Hälsade såklart på i Ur & Penn-butiken Urp-nörd som man är 😁 och sen åt vi middag på "Morella" innan vi spanade in starten av Kahru run som tydligen gick av stapeln där just idag. Blev sugen på att anmäla mig till ett till lopp 😊.

Just nu sitter vi i bilen på väg hem. Första semesterveckan har gått och vi är mer än nöjda. Tack för riktigt härliga dagar och ett extra tack till er vi hängt med (mamma, pappa, Roger, Josse, bebisen i magen och Robert)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0