Winners never quit!

Måndag. Jag gillar måndagar...som sagt förr, ny vecka och nya möjligheter. Jag var inte ett dugg sugen på styrketräning. Så jag gav fasen i det och gjorde vad jag kände för att köra istället. Korta intervaller! 70 sek x 12 men 20 sek vila mellan varje intervall. Önskar att jag hade sprungit ute men det blev crosstrainern istället. (Tyvärr så vågar jag inte springa ensam ute i skogarna i Kisäng. Det är en sjuk värld vi lever i 😞.)

Skönt pass var det! Jag hade bra fart och kände att jag hade lite mer att ge när jag var klar...så nästa gång ska jag växla upp lite!

Tisdag och jag & Michelle hade bokat springdejt 07.00. Lilla rundan på 2,5 km som vi numera springer på ca 15 minuter. Nöjda!

Onsdag och torsdag blev vilodagar.

Fredag och det var varmt och kvavt ute. Har somnat alldeles för sent hela veckan och inte haft självdisciplin nog att gå upp tidigt bara för att träna. Allra minst denna dag och jag kände mig allmänt opepp. Speciellt när Stefan aldrig blev klar med tvättningen av bilen vilket gjorde att han inte kunde ta över och hänga med Millie...jag vill inte att hon ska vara med när jag kör högintensivt på crosstrainern nämligen...skaderisk om hon råkar gå i vägen och jag tappar fokus när jag måste hålla koll på vart hon är 🤓. Stefan fick helt enkelt speeda upp sitt tvättande och jag kunde köra långa intervaller (3x5 min). Har förresten upptäckt att jag minst ett pass i veckan har väldigt hög tröskel ända tills jag bytt om och gjort mig klar för att träna. Då bara gör jag. Följer mammafitness på instagram och Facebook och det är ett av de bästa tipsen. "Bara gör, krångla inte till, träna bara, utan att tänka!" 😊. Skön känsla när man är klar! Och jag fick faktiskt till ett riktigt bra pass idag!

Lördag och söndag ytterligare två vilodagar. Med andra ord inte den mest effektiva träningsveckan jag haft. Men lite är bättre än inget och nu kliver jag in och tänker köra vecka fem på programmet jag har kört vecka fyra på i flera veckor, haha. På söndag ska jag alltså springa 5 km på 28 min.

Wish me luck!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0