Två år.

I onsdags fyllde vårat älskade lilla charmtroll två år. I två år har jag haft den stora äran att få vara hennes mamma, att få se henne växa, utvecklas och bli den fantastiska lilla person som hon är idag och jag är så tacksam för varje dag jag får vara med och se henne lära sig nya saker. Jag älskar varje minut och är lite avundsjuk på hennes förskolepedagoger som får hänga med henne hela dagarna, haha. Som vi skrattar emellanåt här hemma, jag och Stefan. Hon säger så roliga saker och det märks att hon är som en svamp som snappar upp allt


Eftersom vi jobbade båda två i onsdags så hade vi kalaset idag, men det var på nåder att vi fick ställa in det då Millie verkar ha haft tredagarsfebern. Hon var lite varm när jag hämtade henne i torsdags. På kvällenhade  hon över 39 graders feber och trots alvedon har hon pendlat mellan 38-40,5 ända tills igår kväll. I morse vaknade hon feberfri. Inte snorig eller något annat som indikerat influensa eller så...bara hög feber. Återstår att se om hon får de typiska utslagen också.

Kalas blev det alltså. Mysigt och roligt med både långväga och kortväga gäster. Mamma och pappa har varit här sen i torsdags kväll. Nu blev ju helgen betydligt lugnare än tänkt men det har varit väldigt mysigt att ha dem här 💕. 

Stort och varmt tack till alla underbara fina människor som kom och förgyllde kalaset med eran närvaro och tack för alla fina presenter både till mig och Millie 💕. 


Födelsedagsbrickan 💕
Paketöppning :)
En trumpet 😍
Febrig tjej som busar med morfar och äter glass 💕
Kalasfika
Och lite mer paketöppning 😊Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0