Gott nytt år!

Ikväll är jag en äkta liten tröttmössa! Gick upp vid 06.00 som vanligt men är tröttare än jag brukar vara. Tokigt! 


Lite orolig för Millsan är jag också. Vi har hittat en knöl/bula på magen strax nedanför magmunnen. Säkert "bara" ett bråck...men jag som har knölfobi tänker "cancer" på en gång 😞 Stefan ska ringa vårdcentralen imorgon så att vi får det uppkollat. Jag försöker bli bättre på att ta tag i hemska/jobbiga/tragiska/sorgsna/skrämmande saker på en gång så man inte har det hängande som ett moln över sig men just det här med knölar har alltid varit en jobbig grej. Eller cancer. Det är väl i grund och botten den sjukdomen jag är mest rädd för. Är så rädd för att det ska hända någon nära & kär något och cancer har vi tyvärr haft ett par käftsmällar av i familjen ❤️. 

Well. Jobbar också på att inte oroa mig i förväg. Men skönt att skriva av sig lite. Hur mår su min vän? Bra hoppas jag! Kommer knappt ihåg vilken dag jag bloggade senast...men strax efter jul väl? Firade även nyår själva på Älgspåret. Våra bästa vänner åkte på magsjuka och vi som precis haft det ville inte bli smittade igen. Så vi blev bara hemma. Tog en nyårspromenad här i Kisäng. Åkte till stan och handlade mat. Lagade maten, spelade Bingolotto och skålade i Asti framför "Ring klocka ring" på Skansen 😁. Senast jag hade ett så lugnt nyår var 2010. Hade då bestämt mig för att fira helt för mig själv. Hade gjort slut med min dåvarande kille tidigare samma år och jag hade ingen lust alls att socialisera med andra människor bara för att. Så jag hade planerat att kolla på film, äta god middag och ha hemma-spa helt själv. Jag jobbade på dagen och in till butiken kom Stefan och frågade om jag ville med till Stockholm för att fira nyår. Jag tackade faktiskt nej, konstigt men sant. Men var så inställd på att bara vara. Ibland undrar jag om vi hade börjat dejta redan då...och vad som hade häng med min Ur-&-Penn-resa då...hade jag ens sökt tjänsten i Skövde? Ödet...

Well. Ett sidospår på dagens inlägg 😁. Ville mest bara säga hej och önska god fortsättning! Hade du ett bra nyår? 

Millie ich jag öppnar klapp på julafton 💕
Siw%252525252525252520mormora
2017-01-04 @ 10:49:13

Vad söta ni är :) Har du berättat det tidigare? Att Stefan bjöd med dig redan nyår 2010? Kul att spekulera i vad som kunde ha hänt om du följt med :)

Svar: Jag tror att jag har nämnt det men det var nig längesen 😁
Joysan
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Joysan

- Make each day count!

RSS 2.0